Pet grešaka koje muškarci rade u krevetu

SAMO zato što im mi prešutimo što krivo rade, ne znači da to ne rade. Najbolje bi im bilo sve istresti u facu, no to je ponekad teško jer ih ne želimo povrijediti. Grešaka je mnogo, no one najčešće se ipak mogu svrstati među ovih pet:

Ne slušaju

Ono što je problem u vezi i u ostalim situacijama, problem je i u spavaćoj sobi. Iako si mu možda već sto puta objasnila što voliš, a što ne, on jednostavno ne sluša ili odbija zapamtiti.

Zanemaruju predigru

Dobar seks počinje dobrom predigrom, no neki muškarci jednostavno vole samo brzinski odraditi ovaj dio i prijeći na bitnije stvari. Žene vole predigru, a bez nje je seks mnogo lošiji no što bi trebao biti.

Ne brinu o sebi

Previše dlaka, nemarnost kada je higijena u pitanju, manjak osjećaja za estetiku; Muškarci neće obraćati toliko pažnje na izgled svog Veseljka, a od žena očekuju upravo suprotno.

Tiha misa

Glas koji ti govori što da mu radiš iznimno je seksi, no muškarci to vrlo često zaboravljaju. U krevetu često šute, a mi bismo voljele da ipak malo više pričaju.

Ne brinu o zaštiti

Kondomi su na početku bili njegova briga, no sve ih češće zaboravlja kupiti? Njegova lijenost pri kupovini kontracepcije zna biti naporna, a često će htjeti seks bez zaštite. Ne kažemo da muškarac uvijek treba brinuti o zaštiti, ali nije loše uvijek biti pripremljen.