Pet modela hlača koji će vam ovog ljeta biti draži od haljina

MISLILI ste da prozračne haljine ništa ne može zamijeniti? Opasno ste se prevarili.

Iako mnogi tijekom ljetnih mjeseci hlače pospreme u najtamniji kutak svog ormara, za to nema nikakvog razloga. I s njima se mogu složiti odlične kombinacije u kojima vam neće biti nesnosno vruće, a uz to ćete izgledati podjednako stajliš kao i u trendi haljinama.

Naravno, kada temperature krenu rasti, zadnje što vam treba su teški materijali ili modeli hlača koji su toliko stisnuti uz noge da niste sigurni radi li vam uopće cirkulacija. Lagani i prozračni materijali, nešto širi modeli i pastelne ili jarke nijanse dobitna su kombinacija za vruće ljetne dane, a evo koji modeli će biti najtraženiji ove sezone.

1. Prugaste hlače

Prugice su uvijek u trendu i lako se kombiniraju, a istovremeno su i omiljeni ljetni uzorak već godinama. Zato, ako želite igrati na sigurno, odaberite upravo takve modele.

2. Trenirke od laganih materijala

Da, čak i one su doživjele transformaciju pa više ne pripadaju u kategoriju neugledne odjeće u kojoj vježbate. One se sada nose na apsolutno sve, a ako odaberete jednobojne modele s naglašenim strukom te ih vješto iskombinirate, velike su šanse da ćete čak i u trenirci izgledati elegantno.

3. Bijele hlače

Ponekad se čini kao da su odjevni komadi u bijeloj boji rezervirani samo za ljetne dane pa su bijele hlače izrađene od lepršavih materijala logičan dio ovog popisa. 

4. Lanene hlače

Lan je posljednjih godina doživio veliki povratak, a upravo je on savršen odabir kada temperature krenu rasti. 

5. Kratke hlače

Naravno, u vašem ormaru svoje mjesto trebaju imati i kratke hlače koje su u posljednje vrijeme postale toliko profinjene i elegantne da ih rado nosimo u apsolutno svim situacijama.