Pet modnih dodataka u koje se ovog proljeća isplati uložiti

Foto: Instagram

SVAKA sezona donosi hrpu novih modnih trendova koje je nemoguće popratiti, osim onima s dubokim džepom.

No u većinu tih trendova se ni ne isplati ulagati jer se samo rijetki zadrže u modi dulje od jedne sezone pa je puno isplativije trošiti na trendi modne dodatke. Osim što su jeftiniji, obično su i dulje popularni, u što će vas uvjeriti popis modnih dodataka u koje se ove sezone isplati uložiti jer sigurno već imate neke od njih.

Svilena marama

Svežite je oko vrata, preko glave, za remen torbe, oko zapešća... Mogućnosti je bezbroj, a u svakom slučaju marama će podići vaš stajling. Ako vam nedostaje inspiracije, OVDJE pogledajte kako ih nose poznate Hrvatice.

Mačkaste sunčane naočale

Iako Kim Kardashian, J.Lo i Rihanna ove godine pokušavaju nametnuti trend futurističkih sunčanih naočala s velikim staklima, mini modeli mačkastog oblika i dalje su jako popularni i jamče chic izgled u trenu.

Biseri

Pravi ili lažni -  sasvim je svejedno, kao i način na koji ćete ih nositi, no želite li biti u koraku s trendovima, onda vam se najviše isplati uložiti u biserne ukosnice. A s obzirom na to da su trenutno megapopularne, lako ćete ih naći po cijenama za svačiji džep.

Okrugle zlatne naušnice

Ni one ne moraju biti od pravog zlata, bitna je samo zlatna nijansa. Okrugle naušnice s razlogom iz mode ne izlaze već par sezona jer u trenu pružaju sređeniji izgled i stoje baš svakome. Trenutno su najpopularniji modeli srednje veličine, no prolaze i velike okrugle naušnice kakve su se nosile početkom 2000-ih.

Remen s kopčom

Ako ste malo dubljeg džepa, uložite u model s logom nekog brenda na kopči, no gotovo isti efekt imat će i remen s bilo kakvim upečatljivim detaljem na kopči. Osim što ćete tako podići i najobičniju odjevnu kombinaciju, ovoj detalj učinit će vas naizgled vitkijima jer će istaknuti najuži dio vašeg tijela.