Pet načina na koje možete potaknuti frajere da vam priđu

Foto: Instagram

AKO vam muškarci rijetko prilaze, ne znači da ste neprivlačne.

Baš kao što vama nije lako prići nekom frajeru koji vam se sviđa jer se bojite odbijanja, tako i njima treba poticaj da vam "upadnu", a ovo je pet načina na koje to možete postići:

Pričajte s drugim muškarcima

Ako želite privući pažnju nekog frajera, pokušajte u njegovoj blizini pričati s drugim muškarcima kako bi vidio da ste pristupačne. A ako je i on bacio oko na vas, prepast će se da vas drugi frajer ne preotme, što će ga dodatno motivirati da vam priđe.

Budite nasmiješene

Muškarcima je puno lakše prići nasmijanim ženama jer djeluju opuštenije, pristupačnije i manje zastrašujuće od onih koje su stalno namrštene. 

Pripazite na govor tijela

Način na koji se držite kada ste u blizini nekog frajera njemu može sugerirati posve drugačije signale od onih koje želite poslati. Primjerice, ako stalno držite ruke prekrižene, vjerojatno vam neće prići jer će pomisliti da ste zbog nečega ljute. Govor tijela može nekada reći puno više od riječi.

Uspostavite kontakt očima

Ovo je možda najhrabriji način da natjerate nekog frajera da vam priđe od navedenih, ali je zato i najučinkovitiji. Pokušajte "uhvatiti" njegov pogled i uspostaviti s njim kontakt očima koji ne smije biti prekratak, jer će mislite da ste ga slučajno pogledale, ali ni predug kako ga ne biste prepale.

Izbjegavajte nametljivu odjeću

Iako je popularno mišljenje da muškarci više prilaze ženama koje su atraktivno odjevene, žene u ležernoj odjeći puno ih manje zastrašuju pa im i lakše prilaze.