Pet najpopularnijih modela torbi za ovo ljeto

KRAJNJE je vrijeme da pospremite svoje kožne zimske torbe i nabavite modele prikladnije za toplu sezonu.

A ako vas zanima što donose ljetni trendovi, tu smo za vas. Ovog ljeta najviše će se istaknuti pet modela torbi od kojih ste neke već možda i nabavile, jer su bile hit i na proljeće. U nastavku otkrijte o kojim je točno modelima riječ i izaberite svog favorita za ljeto:

Torbe od perlica

Za popularnost ovih ženskastih torbica kriv je londonski brend Shrimps koji ih je prvi izbacio, no, očekivano, uslijedile su i brojne high-street kopije. Pomalo kičaste, načinjene kompletno od perlica, ovakve torbice podižu svaki outfit i s razlogom su trenutno megapopularne.

Mrežaste torbe

Bitno je samo da su načinjene od mreže, a na vama je da odlučite hoćete li odabrati ležerni, veći model koji možete nositi na plažu, ali i tijekom cijelog dana, ili pak neku fensi varijantu za večernje izlaske.

Clutch torbice s ručkom

Ako volite minimalistički stil, onda će vas najviše oduševiti trend nešto većih clutch torbica s takozvanom slip ručkom koja je ugrađena u torbicu i ne strši iznad nje. Jednostavnog oblika i obično u neutralnim bojama, ove torbice bit će u savršenom kontrastu s vašim lepršavim ljetnim haljinama i suknjama, a u njih stane baš sve što vam treba.

Okrugla torba

Ovaj proljetni trend očekivano se nastavlja i preko ljeta. Okrugle pletene torbice posljednjih mjeseci dominiraju Instagramom, a nekako imamo osjećaj da ćemo ih tijekom ljeta viđati samo još češće. Ako bismo ijednu od navedenih torbi za ovo ljeto izdvojili kao top trend, to bi definitivno bila ova.

Pletena torba

Još jedan trend koji je bio popularan već na proljeće, iako odiše ljetom. Pletene torbe koje mogu izgledati kao cekeri ili košare više nisu rezervirane samo za plažu i možete ih nositi cijeli dan i tijekom cijelog jeta.