Pet slavnih parova koji su se zaručili ili vjenčali na Valentinovo

Foto: Instagram, Twitter, EPA-EFE

DAN zaljubljenih je vrlo popularan datum za zaruke i vjenčanja, kako među "običnim smrtnicima", tako i među slavnima.

Elton John i Renate Blauel vjenčali su se na Valentinovo 1984. godine, Marko Jarić i Andriana Lima 2009. godine, a Taylor Kinney je zaprosio Lady Gagu na Dan zaljubljenih 2015. godine. No, kako vjerojatno znate, njihovi brakovi i zaruke nisu potrajali pa smo ih isključili iz naše liste i izdvojili pet slavnih parova koji su se zaručili ili vjenčali na Valentinovo i čija ljubav još traje. 

Katy Perry i Orlando Bloom

Orlando je prošle godine na Valentinovo zaprosio Katy, i to tijekom romantične vožnje helikopterom nakon večere. Kada su se vratili kući, pjevačicu je dočekala hrpa balona u obliku srca i crvene ruže, a glumac je pozvao i njihove obitelji te bliske prijatelje.

Par je još zaručen, a datum njihova vjenčanja je nepoznat.

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault

Glumica se na Valentinovo 2009. godine udala za francuskog milijardera. Vjenčanje se održalo u Parizu, a dva mjeseca poslije imali su i drugo vjenčanje u Veneciji.

Benedict Cumberbatch i Sophie Hunter

Glumac i kazališna redateljica vjenčali su se na Valentinovo 2015. godine. Mladenka, koja je u to vrijeme bila trudna, nosila je prekrasnu vjenčanicu modne kuće Valentino.

Četiri mjeseca kasnije dobili su sina Christophera.

Harrison Ford i Calista Flockhart

Indiana Jones je zaprosio Ally McBeal na Valentinovo 2009. godine. Vjenčali su se u lipnju sljedeće godine u Santa Feu u Novom Meksiku.

Christina Aguilera i Matt Rutler

Gitarist je pjevačicu zaprosio na Valentinovo 2014. godine, a istog ljeta su dobili kćer Summer Rain. A iako je od njihovih zaruka prošlo već 6 godine, još uvijek nisu stali pred oltar.