Pet stvari koje ni jedna žena ne bi trebala imati u ormaru

KLASIČNE cipele, mala crna haljina i kožna jakna uvijek se nađu na listi must have stvari za ormar, ali postoje i one stvari koje žene nikako ne bi trebale imati u ormaru... Ili ih barem ne nositi u javnosti.

1. Crocsice

Odjevni predmet od kojeg vjerojatno svakom stilistu skače kosa na glavi. Koliko god udobne one bile, činjenica je da jednostavno nisu ugodne oku. Za po doma su sasvim ok, ali nikako u grad s njima na nogama, čak ni ako samo ideš do dućana.

2. Gumica za kosu iz osamdesetih (Scrunchie)


Scrunchy gumica koja je bila popularna u osamdesetim godinama možda je dobra za kosu jer ju ne oštećuje, ali oštećuje oko promatrača, pa predlažemo da ju ne nosiš u javnosti. Sjeti se samo scene iz "Seksa i grada" u kojoj Carrie tvrdi da odmah znaš da cura nije iz New Yorka ako nosi scrunchie.

3. Majica s kapuljačom koju nosiš na glavi


Funkcija kapuljače je da te zaštiti od vjetra ili sitne kiše, no ako ju nosiš u zatvorenom prostoru, to je već problem. Ako ne namjeravaš opljačkati banku ili se ne skrivaš od paparazza, skini kapuljaču s glave.

4. Hello Kitty bilo što


Za spavanje ili druženje kod kuće sasvim je u redu imati Hello Kitty trenirku, no broj žena koji odjeću sa likom slavne mace nosi u javnosti zastrašujuće je velik. Ovaj je fenomen čak komentirala i prelijepa Charlize Theron, rekavši kako joj nije jasno zašto žene žele izgledati kao male curice.

5. Tenisice sa zaobljenim potplatom


Anticipela, kako ju nazivaju, možda i je dobra za kičmu, ali uništava svaku modnu kombinaciju. Glomazne, stilski nedorađene i jednostavno ružne, ove je tenisice bolje izbjegavati.