Pet uglađenih tipova koji bi muškarcima trebali biti uzor

OVA ekipa može biti uzor svakome muškarcu. Imali su sve, od izgleda i iznimne talentiranosti pa sve do svjetske slave. Neki od njih još uvijek žare i pale, dok su drugi ostali zapamćeni kao legende. Zavodnicima poput ovih nijedna žena ne bi mogla odoljeti:

Ryan Gosling
S razlogom se nalazi na broju jedan i s razlogom ga obožavaju gotovo sve žene na kugli zemaljskoj. On je tip koji će ti otvoriti vrata i pustiti te da uđeš prva. Pravi džentlmen poput njega počastit će te večerom i smijati se svim tvojim šalama, iako nisu smiješne. Ali to ti nikad neće dati do znanja. Jer je gospodin. Također, vidi se da voli vježbati...

Jay - Z

Ne možemo se sjetiti nijednog područja života u kojem je taj frajer neuspješan! Posao, glazba, brak, očinstvo – sve je besprijekorno, a ono što dotakne pretvara u zlato. Možda ima 99 problema, ali uspjeh nije jedan od njih.



George Clooney


On je posebna kategorija. Čak i u pedesetima izgleda prekrasno, a njegov stil odijevanja bi mogli kopirati i oni mlađi. Izgleda kao muškarac iz susjedstva koji u slobodno vrijeme ženi priprema vrhunska jela, šapćući joj na uho vrlo zločeste stvari. Muževan je, ali na nježan način.



Cary Grant


Savršeni je primjer zgodnoga zavodnika iz zlatnoga doba Hollywooda. Utjelovljenje je stila i otmjenosti. Zločesti dečko bio je izbačen iz srednje škole, no na našu sreću, završio je kao legenda malih ekrana. Bio je vrhunski glumac, zabavljač, plesač, akrobat i žongler. Uspio se ženiti čak pet puta, a uspio je zavesti i Barbaru Hutton, jednu od tada najbogatijih žena svijeta.



Paul Newman

Glumac, filmski redatelj i dobrotvor postao je seks simbol mnogih žena. Devet je puta bio nominiran za Oscara, a dobio ga je za ulogu u "Boji novca". Legendarnog plavookog ljepotana svi ćemo pamtiti po izvrsnim ulogama u još boljim filmovima. Njegova je ljepota bezvremenska.