Pet vrsta fotki koje su ovo ljeto dominirale Instagramom

PRIJE par ljeta Instagramom su dominirale takozvane hrenovka noge, zatim su društvenu mrežu preplavile fotke luftića u obliku ružičastih plamenaca, pa "haljine" od lubenica i vječno popularni selfieji uz zalazak sunca kojima nisu potrebni filteri.

A na što su se korisnici Instagrama zakačili ovog ljeta? Od objava zaruka na društvenoj mreži do poziranja na jahti, ovo je pet vrsta fotografija koje su proteklih nekoliko mjeseci dominirale Instagramom:

"Zaručili smo se"

Ljeto 2018. godine proteklo je u znaku celebrity zaruka. Od Justina Biebera i Hailey Baldwin do Nicka Jonasa i Priyanke Chopre, brojni slavni parovi su upravo na društvenoj mreži objavili sretnu vijest, a s obzirom na to da ljeti mnoge ponese romantika, vjerujemo da ste takve fotke viđali i na Instagramima svojih manje poznatih prijatelja, obično uz opis "Rekla je/sam da".

"Imam luftić"

Ako se niste fotkali na luftiću u obliku neke velike ptice ili kriške pizze, kako će itko znati da ste uopće bili na ljetovanju? Plamenci više nisu popularni, no naslijedile su ih raznorazne verzije luftića koji su se nametnuli kao "must have" ljetni dodaci za savršenu Insta fotku, iako su potpuno nezgodni u stvarnom životu jer zauzimaju puno mjesta i živciraju sve ljude na plaži.

Bikini frendice

Carrie Bradshaw odavno je izjavila da "prijateljstvo nikada ne izlazi iz mode", što se ovog ljeta pokazalo kao vodeći moto za Instagram fotke. Zagrljene, sretne i nasmijane prijateljice u bikinijima prizor je koji smo na društvenoj mreži viđali na dnevnoj bazi i svaki put im zavidjeli.

Bazen koji se prelijeva sa zgrade

Još prije par godina možda ste i posumnjali da se voda u ovakvim bazenima prelijeva s vrha zgrade, ali sada znate da to nije istina jer je ovo primjer jedne od onih fotografija koje već neko vrijeme dominiraju Instagramom tijekom ljeta.

"Na jahti sam"

Imate li i vi osjećaj kao da su se svi ovog ljeta vozili na jahti? I to ne samo celebovi poput Belle Hadid, Kourtney Kardashian i J.Lo, već i "obični smrtnici". Čini se da su se svi naglo obogatili i zaboravili nam to javiti...