Pet znakova da te želi natrag

TVOJ se bivši kraj tebe ponaša na način koji više sliči prvom upucavanju nego odnosu koji dolazi nakon prekida? Ako je on razlog zbog kojeg ste prekinuli, a pokazuje znakove da želi ostati u kontaktu, moguće je da te želi natrag. Iako se koji put njegovo ponašanje može krivo protumačiti, ovih 5 znakova dokazuju da te stvarno želi natrag.

Stalno spominje svoje nove vrline

Čak i ako je on taj koji je prekinuo vezu, tip koji te želi natrag će se truditi da ga počneš gledati novim očima. Njegovi česti odlasci u teretanu, njegov novi posao, pa čak i čudni hobi kojim se počeo baviti: sve će to biti teme o kojima će rado pričati kako bi te zadivio i ponovno osvojio.

Ispričava se i za najmanje stvari

Iako je prije stalno griješio i nije previše mario za to, ako te želi ponovno osvojiti, tip će se ispričavati i za najmanje sitnice. Ako je rekao da će ti se javiti a nije, opravdati će se najbolje što zna i inzistirati na šansi da ispravi stvari, što je možda bilo nezamislivo dok ste bili u vezi.

Planira mjesto slučajnog susreta


Tvoj bivši jako dobro zna gdje provodiš slobodno vrijeme, a ako te želi natrag, pojavit će se na tom mjestu iako dok ste bili zajedno nikada nije htio dolaziti tamo. Slučajni susreti u ovom slučaju znače da te želi ponovno vidjeti, i dati ti do znanja da mu nedostaješ.

Ima vremena za tebe

Prije je uvijek bio zaposlen, no sada pronalazi vremena da te vidi i druži se sa tobom. Odgovara na poruke, zove te i aktivno sudjeluje u tvojem društvenom životu kada god može, što nije bi o slučaj u vezi. Ako se jako trudi kako bi bio u društvu s tobom, znači da mu nedostaješ i da te vjerojatno želi natrag.

Priča o tome što je moglo biti


Ako tip razmišlja o tome kako bi bilo da ste još uvijek zajedno i još to dijeli s tobom, znači da ti suptilno pokušava dati do znanja da bi volio pokušati ponovno. Možda mu je neugodno to priznati, a možda i čeka tvoj prvi korak. U svakom slučaju, vjerojatno te želi natrag.