Pete ili Ariana? Tko je dobio skupi zaručnički prsten nakon prekida

Foto: Instagram

VIJEST o prekidu pjevačice Ariane Grande i komičara Petea Davidsona jučer je iznenadila javnost, no nove informacije otkrivaju da par već neko vrijeme nije zajedno.

Kako navodi TMZ, još prije tjedan dana otkazali su zaruke i prekinuli, a Ariana je Peteu već vratila i skupi zaručnički prsten kojim ju je zaprosio nakon samo mjesec dana veze.

No iako je ostala bez prstena s golemim dijamantom čija je vrijednost procijenjena na vrtoglavih 100 tisuća dolara, dobila je skrbništvo nad zajedničkim ljubimcem, patuljastim prasetom Piggyjem Smallzom, što sigurno nije lako palo Peteu koji ga je već tetovirao na svojem torzu. Ono što još nije poznato jest kome je pripao njihov zajednički stan.

Par je kao razlog za prekid naveo loš tajming, kako piše Daily Mail, a navodno su se rastali u prijateljskim odnosima. Mnogi sumnjaju da je pravi razlog njihova prekida nedavna smrt Arijaninog bivšeg dečka, repera Maca Millera, s kojim je prekinula netom prije nego što je prohodala s Peteom, no nijedno od njih dvoje to nije potvrdilo.

Podsjetimo, Pete i Ariana prohodali su prije nekih pet mjeseci, od čega su četiri bili zaručeni te su u tom kratkom periodu jedno drugome posvetili nekoliko tetovaža zbog kojih su sada, vjerojatno, oboje zažalili.