Petra Nižetić oduševila vintage dizajnerskim hlačama: "Uvijek su selile sa mnom"

DOMAĆA blogerica s američkom adresom, Petra Nižetić Mastelić oduvijek njeguje otkačen i odvažan stil. Tako je i tijekom trudnoće pomicala granice trudničke mode pa je oduševila neobičnom trudničkom haljinom, a potom i kombinezonom koji bi rijetko tko znao isfurati tako dobro kao ona.

Jedan od upečatljivih modnih trenutaka bilo je i njezino vjenčanje prije nešto više od dvije godine, kada su ona i suprug Frane Mastelić razmijenili zavjete na poznatoj Kineskoj plaži u San Franciscu. Naravno, i tada je ostala vjerna svom osebujnom stilu pa nije bila tipična mladenka te je umjesto haljine nosila neobičnu kombinaciju.

Petra ne skriva ni da često provjeri ponudu u second hand trgovinama gdje može pronaći modne komade koji savršeno odgovaraju njenom stilu, a posebno je raduje kada ulovi vintage komade kakve više gotovo pa ne viđamo na ulicama. Jednom takvom je vjerna već godinama.

"Iako ih rijetko nosim, ove su vintage Moschino hlače uvijek selile sa mnom. Prvo u Barcelonu, a potom u Ameriku", otkrila je blogerica u opisu fotografije na kojoj pozira u uskim, oslikanim trapericama koje krase emotikoni.

"Ovdje sam bila 5-6 tjedana trudna, a sad u nogavicu mogu eventualno uvući ruku. I boli me uvo", napisala je i nasmijala svoje pratitelje.