Petra Nižetić na prvu godišnjicu braka podsjetila na svoju otkačenu vjenčanicu

Petra Nižetić na prvu godišnjicu braka podsjetila na svoju otkačenu vjenčanicu

Foto: Instagram

DOMAĆA blogerica s američkom adresom prije godinu dana na Instagramu je objavila da se udala.

Bivša voditeljica Petra Nižetić izrekla je "sudbonosno da" Sinjaninu Frani Mateliću kojeg je upoznala na Visu, a zbog kojeg je i spakirala kofere te odselila u SAD. Par se vjenčao na pješčanoj plaži u San Francisu, a čak ni kiša nije uspjela pokvariti njihovu ljubavnu čaroliju.
 
 
 
"Onog trenutka kada smo kročili nogama na China beach, kiša je prestala i dogodila se čarolija," napisala je Splićanka pored niza dosad neobjavljenih throwback fotografija kojima je na Instagramu obilježila njihovu prvu godišnjice braka. 
 
 
 
Simpatični par i sada je, baš kao i prije godinu dana, odmah prikupio hrpu lajkova na Instagramu, a opet smo se sjetili i Petrine neobične "vjenčanice". 
 
 
 
Podsjetimo, blogerica nije bila tipična mladenka i umjesto haljine je nosila najobičniju bijelu pamučnu majicu koju je uvukla u raskošnu suknju s detaljima čipke i tilom, a na nogama je imala čizme. 
 
 
 
Uvijek svoja i posebna, Petra je preko "vjenčanice" nosila srebrnu kožnu jaknu, a složila je i jednostavnu frizuru i oduševila nas krajnjim rezultatom.
 
 
 
Moramo pohvaliti i zgodnog mladoženju koji je ipak ostao vjeran klasici i nosio odijelo, iako ga je u jednom trenutku skinuo i okupao se u oceanu.
 
Sretnom paru čestitamo godišnjicu braka.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara