Plemenski motivi: Proljetni trend za gradske tigrice

OSIM što sa sobom donosi sunce, proljeće u 2012.godini nosi i plemenske motive; trend koji će opet rado slijediti sve modno osviještene curke.

Sve ljubiteljice boho stila ponovno će doći na svoje jer većina high street dućana u novim kolekcijama za proljeće/ljeto 2012. nudi odjeću i modne dodatke prošarane plemenskim uzorcima. Uzorci leoparda i tigra već dugo ne izlaze iz mode, a sada će, pretpostavljamo, biti još traženiji na policama u trgovinama.
 
Osim haljinica, hlača i majci, tu su i sunčane naočale s tribal uzorcima, predstavljene kao modni dodatak koji možemo nositi i zimi, zapravo kada se god pojavi tračak sunčeve svjetlosti. Ove zime nam sunca nikako ne nedostaje, tako da već sada možete početi birati svoj primjerak tribal naočala.

Nakit s plemenskim motivima posebno je dobro imati u ormaru, jer se pomoću njega možemo sasvim super izraziti i pokazati kojem plemenu smo odabrale pripadati! Nailazimo na razne ogrlice i naušnice s privjescima od kostiju, raznih resica, ali i drvenih motiva od kojih će najtraženije vjerojatno biti one glomazne drvene narukvice. Sasvim dobar dodatak mogu biti i cipele s drvenim detaljima, pogotovo sandale s drvenom petom. Pletene torbe doživjet će svoj ponovni procvat, kao i vraćanje slamnatih šešira koji su prošlog ljeta također doživjeli svoj procvat. Za one najhrabrije, svakako preporučujemo turban koji možete napraviti i same od obične marame ili pašmine.

U svakom slučaju, gdje god da pogledamo, dašak Afrike već se duboko proširio po europskom tlu, a Europljankama se on odlučio jako svidjeti, posebno kada je o modi riječ.