Plus size popusti by Lucija Lugomer

Foto: Promo

"ZATO što ženina ljepota ne pripada samo njoj. Ljepota spada u obilje koje ona donosi na svijet." John Maxwell Coetzee

Moć make up-a zaista je nevjerojatna! Korištenjem različitih tehnika šminkanja moguće je postići mnoštvo look-ova, ovisno o prigodi i želji pojedinca. A što je najbolje, sve smo zapakirali u plus size popuste!
 
 
Max Factor, Bourjois, Rimmel, Real Techniques i odabrani mirisi Christina Aguillera, Bruno Banani i Naomi Campbell sudjeluju u kreiranju različitih look-ova s Lucijom Lugomer. 
 
Glam look
 
Moramo se složiti kako Lucijin Glam look izgleda uistinu glamurozno! Kombinacijom Max Factor Velvet Matte ruža, Max Factor Healthy Skin pudera za ujednačen ten i Masterpiece palete sjenila postignut je ovaj prekrasan look. Real Techniques Miracle Complexion spužvica i Real Techniques četkice iz Starter Seta pomogle su u ravnomjernom nanošenju make up-a.
 
Za konačan efekt, važno je nanijeti miris koji će u zraku ostavljati dašak glamura. Ovom prilikom možete izabrati Christina Aguillera EDP, Bruno Banani Dangerous Woman EDT i Naomi Campbell Classic EDT kako biste dodali final touch. 
 
Do kraja rujna u dm prodavaonicama potražite bilo koji proizvod od navedenih brendova, odaberite najdraže proizvode i na kasi ostvarite Plus Size popuste prema principu „Što više kupuješ, više štediš!“. Za dva kupljena proizvoda ostvarite 30%, za 3 već 35%, a za 4 očaravajućih 40% popusta!
 
 
Romantic look
 
Mirisi su važan dio Bourjois povijesti: svaki proizvod krasi neodoljiv miris, dajući mu poseban čar, a kako bi Lucija Lugomer zasjala romantičnim lookom, korištena je Bourjois Volume Reveal maskara Bourjois Rouge Edition Velvet ruž za baršunasti finiš na usnama te Bourjois rumenilo koje osim neodoljivog mirisa donosi savršenu boju obrazima. Za nanošenje rumenila korištena je Real Techniques Blush četka, a romantični mirisi koje preporučujemo su Christina Aguillera Glam X EDP,  Naomi Campbell Cat Deluxe EDT Bruno Banani Woman EDT.
 
Također možete u dm prodavaonicama birati između svih spomenutih brendova za ostvarivanje najboljih Plus Size popusta!
 
 
Party look
 
Nijedan dobar party ne prolazi bez koktela koji se pripremaju u shakerima, a shake-anjem i nanošenjem Rimmel London Volume Shake maskare precizno su definirane Lucijine trepavice. Osim maskare, za jasnu definiciju party look-a korišten je Rimmel Glam'eyes tuš te Rimmel Kate Sculpting paleta, a look za party upotpunjen je Rimmel 60 seconds lakom za nokte. Za nanošenje sadržaja palete koristila se Real Tecniques Blush četka. I u ovom look-u mirisi igraju značajnu ulogu, a mi Vam sugeriramo da izaberete između Bruno Banani No Limits Woman EDT, Naomi Campbell Cat Deluxe At Night EDT Christina Aguilera Unforgettable EDP mirisa. 
 
U dm prodavaonicama pronađite proizvode brandova koji sudjeluju u kreiranju sva tri look-a na izvrsnim popustima: PLUS SIZE POPUSTIMA!
 

Za kupnju dva proizvoda ostvarite 30%, tri proizvoda 35% i četiri proizvoda 40% popusta! A najbolje od svega je što za popuste možete kombinirati proizvode iz asortimana Max Factor, Bourjois, Rimmel, Real Techniques, Wellaflex, Bruno Banani, Christina Aguilera i Naomi Campbell. Nije li to sjajno? :)