Plus-size ljepotica sinoć nije skidala ruke sa svog supruga

Foto: Splash News

LJUBAV je u zraku.
 
Na sinoćnjem tulumu koji je u New Yorku priredio poznati časopis Sports Illustrated bila je i najpoznatija plus-size manekenka na svijetu, Ashley Graham, koja je također bila jedna od cura s naslovnice.
 
 
29-godišnja manekenka na partyju se pojavila u svilenoj roza haljini koju je stegnula u struku te prelijepim štiklama u identičnoj boji, a čitavu večer nije skidala ruke sa svog jednako šarmantnog supruga za kojeg stalno ističe kako joj je najvažnija potpora.
 
Par je u sretnom braku već 8 godina, a njegovo ime je Justin Ervin. Justin je kinematograf koji je suprugu upoznao 2009. godine u crkvi, a vjenčanje je održano godinu dana kasnije.
 
 
Ashley je jednom prilikom priznala kako nisu spavali dok se nisu vjenčali, no kako je vrijedilo čekati, jer danas imaju savršen seksualni život.
 
A koliko se vole, dokazali su sinoć zagrljajima i nježnim poljupcima koji vraćaju vjeru u ljubav, posebno među slavnima gdje su prekidi, varanja i skandali česti scenariji.
 
 
Justin je česta pratnja zanosnoj supruzi, a duo se i uvijek posebno uredi za crveni tepih. Čini se kako je njima Valentinovo doista svaki dan!