Po čizmama se jasno vidi da je Antoniju Blaće oblačio Grubnić

Foto: Instagram

MARKO Grubnić još jednom je zaslužan za njezin stajling.

Domaća voditeljica Antonija Blaće često je u našoj modnoj rubrici, a njezin je stil postao sve zanimljiviji i hrabriji, kako na sceni, tako i u privatno vrijeme.

A sinoćnji stajling, za koji je ponovno bio zaslužan Marko, voditeljici je osigurao podijeljene reakcije obožavatelja, a sve zbog čizmi koje je nosila.


Tako je na elegantnu, Aleksandra Dojčinović bež haljinu zanimljivih rukava, jači make-up i lagani "wet look" na kosi, Antonija obula srebrne, zrcalne čizme u špic kakve smo dosad vidjeli na još 3 poznate Hrvatice, među kojima je i Markova najbolja prijateljica Maja Šuput te Severina i Mirela Forić-Srna.

"Haljina je predivna, ali gdje je pamet bila s biranjem čizmi", "Lijepa haljina, ali čizme užas", "Divna Antonija, ali sve više liči na mamu od Grubnića", "Točno se vidi da je to Grubnićev stajling...kič.. bitno da se vidi u mraku. Nije Tonka kriva.. Tko zna, možda se ni ona u tome nije osjećala ugodno...", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.

Bilo je i onih koji su otkrili kako im je stajling bio odličan, a moramo priznati kako Tonka blista, bez obzira na čizme koje su se mogle zamijeniti elegantnim salonkama, no ni ovako kombinacija ne izgleda loše.