Pobjednici ovogodišnjeg Elite Model Look Croatia 2017 su Petra i Andrija

Foto: Press

PETRA Ugljarević iz Osijeka i Andrija Arbanasić iz Zagreba pobjednici su natjecanja Elite Model Look Croatia 2017.
 
Upravo je njih, između 14 finalista, u ime modne agencije Elite Worldwide, odabrala internacionalna skautica i njihova predstavnica Monika Kielczewska. Petra i Andrija će predstavljati Hrvatsku na svjetskom finalu, gdje će se pridružiti finalistima iz više od 30 drugih zemalja, a koje će biti održano krajem studenog.
 
"Čestitam pobjednicima, Petri i Andriji, u nadi da će upravo oni biti svjetski Top 15. Također čestitam i svim finalistima koji su večeras bili fantastični, a ovo je tek početak stvaranja njihovih uspješnih karijera", izjavila je Monika Kielczewska.
 
Elite Model Look kao svjetski broj jedan u otkrivanju novih lica ima zadatak educirati nadolazeće modne talente, koje su ove godine podržali svjetski renomirana dizajnerica Ivana Omazić, svojim brandom IO, an-estetik by Marko Plukavec te Spirit by Tomislav Bahorić.
 
Uoči samog finala odabranih 8 djevojaka i 6 mladića testirala je poznata modna fotografkinja Mare Milin, kojoj su finalisti morali pokazati svoje vještine pred objektivom. A pod nadzorom stručnog tima imali su na rasporedu brojne probe koje su između ostalog uključivale učenje hodanja po pisti, stiliziranje, tjelovježbu i slično.
 
Već 34. godinu za redom Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića (između 14 i 22 godine starosti) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene zahvaljujući sudjelovanju na Elite Model Look natjecanju.