Pogreške parova koje često vode do osjećaja samoće

Foto: Vogue

POTRUDITE se jedno oko drugoga, ako želite ostati zajedno.

1. Zajednički interesi

Naravno da je lijepo imati zajedničke interese i hobije, no problem nastaje kada se izgubi "ja" pa vas dvoje postanete jedno: jedna misao, jedan plan. Biti dio tima ne znači baš sve raditi zajedno.

2. Posao

Nemojte biti jedni od onih ljudi koji će kasnije žaliti za svo ono vrijeme u mladosti, koje su trošili više na posao, a manje na ljude koje vole, jer su bili preumorni te pronađite balans između poslovnog i privatnog svijeta. Tako ćete biti uspješniji u svemu što radite.

3. Kompromis

Biti u zdravoj vezi, znači i prilagođavati se onom drugom, s vremena na vrijeme. Naravno, i on mora biti spreman to isto napraviti za tebe, no ako se volite, to ne bi trebao biti takav problem.

4. Entuzijazam

Mnoge stvari neće biti kao na početku, no to nipošto ne znači da bi se trebali baš svaku večer zalijepiti za kauč, ne radeći baš ništa. Ni to nije loše, ali ne dopusti da tako provedete većinu vremena. Budite spontani i vratite malo uzbuđenja u svoju vezu.

5. Seks

Ponekad ti se neće dat, ponekad jednostavno nećeš imati vremena. No, nemoj dopustiti ni da zapadnete u seksualnu rutinu, do mjere kada povratak na staro više neće biti moguć. Seks je važan dio veze i takvim ga se treba tretirati. Sigurno niste isprobali baš sve trikove.