Pokloni koje obožavaju hrvatske celebrity zvijezde

Foto: Promo

ŠTO je zajedničko glazbeniku i radijskom voditelju Fil Tilenu, atraktivnoj blogerici i glumici Sonji Kovač, voditelju Borisu Kosmaču, glazbeniku Bojanu Jambrošiću i sportašici Ani Znaor? Pa kada malo bolje razmislimo, ništa osim činjenice da su poznati i uspješni u svojim branšama. 
 
No ipak, našli smo jednu stvar koja povezuje ove poznate ličnosti, ali i neke druge hrvatske celebrity zvijezde. Radi se o SelectBox poklon paketima koji su postali pravi hit među poznatim Hrvatima, a njihov izbor doživljaja je zaista šarolik.
 
Fil Tilen pravi je ovisnik o adrenalinu pa tako na njegovim društvenim mrežama svako malo osvane neki video novog i uzbudljivog adrenalinskog pothvata koje glazbenik pronalazi među adrenalinskim doživljaja SelectBox poklon paketa.

 
Glumica i blogerica Sonja Kovač obožava putovati, a na jedno od svojih putovanja odlučila se koristeći pakete ovog brenda.
 
 
I voditelji Boris Kosmač očito je veliki obožavatelj SelectBox poklon paketa…
 
 
Šesterostruka svjetska prvakinja u kickboxingu Ana Znaor nakon napornih treninga puni baterije na wellness tretmanima…
 
 
Poznati glazbenik Bojan Jambrošić uživao je u gurmanskim užitcima u renomiranom restoranu Mundoaka u Čakovcu…

SelectBox poklon pakete isprobali su i Remi (Elemental), Nina Kraljić, Marko Drčić, Ana Gruica te mnogi drugi poznati Hrvati. Izgleda da je ovaj poklon među poznatima pravi hit, a više o poklonu možete pronaći na www.selectbox.hr