Poput Kate Middleton: Kolinda je sinoć četvrti put obukla istu haljinu

Foto: Josip Regovic/PIXSELL, Ivo Cagalj/PIXSELL, Boris Scitar/PIXSELL

JEDAN od razloga zašto ljudi toliko vole vojvotkinju od Cambridgea Kate Middleton je njezino često ponavljanje outfita.

Iako si može priuštiti što god poželi, godinama nosi iste komade zbog čega je u narodu postala poznata i kao štedljiva vojvotkinja. A čini se da se na nju odlučila ugledati i aktualna predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Sivu haljinu s bijelom kragnom koju je nosila sinoć u svom izbornom stožeru ponovila je već četvrti put, a radi se univerzalno laskavom wrap modelu koji ističe najuži dio tijela, odnosno struk, i tako čini figuru vizualno vitkijom. Upravo zato wrap, odnosno haljine na preklop, ne izlaze iz mode već više od 50 godina otkako ih je osmislila dizajnerica Diane von Fürstenberg.

Kolindinu haljinu potpisuje hrvatski brend True iza kojeg stoji dizajner Dalibor Betti. Osim sinoć nosila ju je na ovogodišnjoj Sinjskoj alci u kolovozu, a tada je uz nju napravila drugačiju frizuru, odnosno podigla je kosu.

U istoj haljini pojavila se i na zabavi jedne medijske kuće u srpnju ove godine kada je također imala podignutu kosu, a nosila ju je i mjesec dana ranije na Predsjedničkom panelu poslovnog foruma Inicijative tri mora u Ljubljani.