Posljednji krik mode je jedan tipični suvenir s ljetovanja

Foto: Instagram

TREND koji je prošlog ljeta ostao u sjeni ove godine će konačno doživjeti svojih pet minuta slave.

Riječ je o nakitu načinjenom od školjaka ili od perlica u obliku školjaka koji je od tipičnog ljetnog suvenira postao obavezan u modnim krugovima. I dok su ga prošlo ljeto nosile samo najodvažnije trendseterice, trend je ove godine zaživio ponajviše zahvaljujući high-street trgovinama koje su u svoju proljetno-ljetnu ponudu uvrstile povoljne ogrlice, narukvice i ostali nakit od školjaka. 

Ovakav nakit već je sada preplavio Instagram, a vjerujemo da će mu s toplijim danima popularnost samo još više rasti jer se savršeno uklapa u ljetnu garderobu.

Modni stručnjaci posebnu popularnost na ljeto predviđaju narukvicama za gležanj od školjaka koje sjajno izgledaju u kombinaciji s kupaćim kostimom. 

A ako prave školjke baš i nisu po vašem ukusu, tu su i srebrne te zlatne varijante ovakvog nakita od ukrasnih perlica koje donose dašak elegancije i glamura u ljetnu modu.

Nakit od školjaka najbolje će izgledati u kombinaciji s drugim, suptilnijim komadima nakita poput tankih zlatnih ogrlica i narukvica od špage, a svu potrebnu inspiraciju pronaći ćete na fotkama s Instagrama koje smo izdvojili u članku.