Postani pravi magnet za frajere



NEKE cure s lakoćom dobivaju svakog frajera kojeg požele, a tebi se čini kako nikada nećeš pronaći tipa. One nisu ljepše od tebe, nisu pametnije, čak nisu ni toliko zanimljive, no imaju ono nešto na što frajeri padaju. Stvar je u komunikaciji i načinu na koji djeluješ na ljude. Uz ovih nekoliko savjeta, pretvorit ćeš se u pravi magnet za tipove.

1. Nemoj tražiti frajera

Izlazak sa curama pri kojem očekuješ da ćeš upoznati čovjeka svog života pretvara te u očajnicu kojoj u očima piše da bi otišla kući s bilo kime. Umjesto da hodaš okolo u potrazi za potencijalnim mužem, opusti se i pusti frajera da priđe tebi.

2. Nemoj tračati

Tračanje drugih žena siguran je način odbijanja frajera. Muškarci ne žele curu koja na ružan način govori o drugima, žele damu koja se ne zamara glupostima. Uvijek pričaj pozitivno o drugima, a čak i ako ti se netko ne sviđa, zadrži to za sebe pred novim frajerom, jer nikad ne znaš, možda je cura o kojoj pričaš njegova dobra prijateljica.
 
3. Opuštenost pali


Muškarci obožavaju cure koje su opuštene i svoje, te ne mare previše o tome kako će drugi reagirati na njih. Cura koja u svakom trenutku brine kakva joj je frizura djeluje neprirodno i uštogljeno, a iako vole dobar odgoj, tipovi će se kloniti djevojke kraj koje se ne osjećaju ugodno.

4. Budi nedostupna

Cura koja stalno ima vremena za tipa biti će kroz vrijeme sve manje privlačna, a tipovi će imati osjećaj da ih guši. Popuni svoj raspored aktivnostima, i daj mu do znanja da je tvoje vrijeme vrijedno. On će se osjećati posebno ako zna da si odvojila dio svojeg natrpanog dana kako bi bila s njim.

5. Ne pričaj o sebi


Cura koja konstantno priča o sebi je nezanimljiva, a njena potreba da stalno bude u centru pažnje jako je neprivlačna. Umjesto da blebećeš o tome kako si super, koncentriraj se na njega. Dečki vole cure koje slušaju umjesto da pričaju, a ako uspiješ obuzdati potrebu da svaku njegovu rečenicu poklopiš sa tri svoje, biti ćeš prava rijetkost.

6. Budi suptilna

Glasnu ženu će svi odmah primijetiti, a iako će ona biti u centru pažnje, ne znači da će ju tipovi radi toga voljeti. Glasne cure se ističu, no još se više ističu one koje puštaju svoju osobnost da govori umjesto njih. Tvoja povučenost će ih zaintrigirati, a s vremenom će zaboraviti na deračicu koja stoji kraj njih.