Poznate Hrvatice oduševile outfitima za reviju modnog dvojca eNVy room

Foto: John Pavlish

ENVY ROOM Showroom jučer je bio urbana džungla, gdje su dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević prikazali svoju najnoviju kolekciju inspiriranu motivima tropskog bilja.

Dosljedni svom modnom izričaju dizajneri su i ovaj put stvorili modnu bajku koja je na jedinstven način ujedinila žensku moć i snagu.

Kolekciju su među prvima pogledale brojne ljubiteljice njihovog modnog potpisa poput Franke Batelić, Jelene Rozge, Tatjane Jurić, Mije Kovačić, Vande Winter, Korane Gvozdić, Kristine Krepele i brojne druge.

Poznate Hrvatice oduševile su nas svojim stajlinzima, a dominirale su prozirne haljine s potpisom domaćina, dok se u masu odlično sređenih dama posebno istaknula Jelena Rozga u moćnom jarkocrvenom odijelu.


Jelena Rozga


Tatjana Jurić


Mia Kovačić


Franka Batelić


Vanda Winter


Judita Franković


Korana Gvozdić


Tihani Harapin Zalepugin


Kristina Krepela

Novom kolekcijom dizajneri su romantici i ženstvenosti udahnuli jednu novu notu modnog prkosa i pokazali lice suvremene žene.

Motivi tropskog bilja glavne su okosnice koje zaokružuje novu kolekciju koja broji 30 modela, među kojima su desetak novih popularnih eNVy room vjenčanica. Kolekcija obojena u smaragdno zelenu, prljavo ružičastu, crnu i bijelu nudi pregršt elegantnih večernjih modela kao što su haljine midi dužine zvonolikog kroja, gala haljine izrađene od transparentnih materijala i svilenog satena ili pak precizno krojenih odijela izrađenih od delikatne čipke ili viskoznog  kadija.

Akcent je ovaj put na golim leđima koja nude upečatljiva senzualna rješenja u vidu tankih bretela koje se isprepleću cijelom dužinom, dok su pokoji modeli dodatno obogaćeni lepršavim volanima. Pravi statement komadi u kojima i ove sezone nećete proći nezamijećeno. Samouvjerena i seksi, ali istovremeno izrazito romantična i nježna, eNVy room žena ove sezone, inače ljetne motive flore i faune, nosi prkosno u jesensko-zimskom periodu pred nama.