Poznati muškarci koje su žene mlatile

CHRIS Brown jedan je od većih negativaca u svijetu glazbe, a titulu manijaka donijelo mu je nekoliko šaka u glavu svojoj tadašnjoj djevojci Rihanni. Osim što je ostao bez fanova i kredibiliteta, Chris je zauvijek zabilježen kao zlostavljač i loš tip, a Rihanna je ostavila luzera da plače u kutu sam, kao što i zaslužuje. No nisu uvijek muškarci ti koji zlostavljaju, a potaknuti nedavnim člankom o psiho djevojkama, odlučili smo potražiti poznate muškarce koji su dobili po p**** od svojih boljih polovica.

Abraham Lincoln

Slavni Abe bio je stasit muškarac i djelovao čvrsto prema van, ali istina je da ga je njegova odabranica Mary Todd svako malo mlatnula iz nekog razloga. No razlozi nisu bili banalni: jednom je tako dobio kladom u glavu jer je stavio premalo drva za ogrjev u kamin, drugi put se usudio kupiti krivo meso pa je dobio šakom u glavu, a kada je pomilovao jednog vojnika i poslao ga da se oženi, rekao je kako ga je u biti kaznio, jer će za koju godinu poželjeti da su ga streljali. Da Abrahama nije dokrajčio atentator, vjerojatno bi to učinila njegova žena, a možda bi si presudio sam.

Bobby Brown

Čovjek za kojeg se uvijek govorilo da tuče Whitney Houston u biti je mali potlačeni mrav koji nikada nije digao ruku na nju. Čak se i sama Whitney pohvalila time, rekavši kako u njezinom braku itekako ima nasilja, ali je ona ta koja ga vrši nad Bobbyem. Svoju agresivnost objašnjava prevelikom ljubavi za Bobbya, te kaže kako je svaka njihova tučnjava u biti iskaz te prevelike ljubavi. Tko se tuče, taj se voli, u Whitneyinom bi slučaju moglo biti tko se našmrče, taj se mlati, ali vjerujemo joj na riječ. Ako je njezino mlaćenje Bobbya stvarno iskaz ljubavi, onda ga stvarno jako voli.

Humhprey Bogart

Bogart je sa svojom trećom ženom često prakticirao ispijanje enormnih količina alkohola, a večer bi završili nježnom tučnjavom. Tučnjave su varirale od onih slabijih do onih jačih, a iako je vjerojatno većinu njih zaboravio, vjerujemo da mu je jedna ostala u sjećanju: ženica ga je naime, jednu večer počastila nožem u leđa (ne mislimo u metaforičkom smislu).

Christian Slater

Jedne je mirne večeri provodio vrijeme sa ženicom u hotelu, malo su se posvadili, a ona je odlučila umjesto riječima svađu riješiti gađanjem svog supruga čašom u lice. Čaša se razbila, a jadni je Chris završio u bolnici sa dvadeset šavova. Kasnije je uhićena i optužena za zlostavljanje supruga.

Bill Clinton

Bill će možda na press konferenciji demantirati cijelu stvar, ali poznato je da dobra stara Hillary ima naviku mlaćenja ovog simpatičnog preljubnika. Priča se kako ga je dobro natukla nakon skandala s Monicom Lewinsky, što joj možemo i oprostiti, ali ima još mnogih situacija u kojima ga je disciplinirala. Nekoliko godina prije incidenta, 1993., Hillary je Billa natukla nakon posjeta Barbare Streissand Bijeloj Kući. Vjerujemo da Billu i dan danas nije svejedno kad čuje ime Barbara Streissand, bilo u razgovoru, bilo u Duck Sauce verziji.

Al Green

Nekoliko godina nakon što je postao jako poznat, Al je došao u posjetu svojoj tadašnjoj djevojci, Mary Woodson, koja je u to vrijeme bila udana. Mary se naljutila kada joj je Al rekao da ju neće oženiti, pa ga je počela tući. Al je pobjegao u kadu, a njegova ga je djevojka slijedila u kupaonicu, te izlila na njega lonac pun vruće hrane, zbog čega je Al dobio opekline trećeg stupnja. Mary je nakon toga uzela Alov pištolj i pucala u sebe, a gospodin je u tom trenutku shvatio kako bi bilo pametno pobjeći od takve djevojke.

Stephen Hawking

Stephen je 2004. godine završio u bolnici sa slomljenim zglobom nakon što ga je njegova žena pretukla. Tući slabije od sebe je jedna stvar, ali koliko ju je Stephen morao naljutiti kada ga je tako bespomoćnog poželjela premlatiti. Uostalom, ako već želiš kazniti Stephena, dovoljno je par klikova na komandnoj ploči i može se cijeli dan vrtiti u krug. Nasilje je uvijek bespotrebno, pogotovo kada postoje sofisticiraniji načini za postizanje istog efekta.

Lionel Richie


Lionela je žena uhvatila kako ga vara sa drugom ženom, i malo ga je premlatila. Uhićena je za zlostavljanje supružnika, ali ne možemo joj baš zamjeriti, rijetko bi koja žena ostala mirna u ovakvoj situaciji. Pametna žena bi ga doduše kaznila velikim računom na kreditnoj kartici i dobrim odvjetnikom za razvod, ali shvaćamo da su i šake prilično primamljiv izbor.