Prava modna revija: Severina se u novom videu presvukla čak osam puta

Foto: YouTube screenshot

PJEVAČICA Severina Kojić i ovog je vikenda zabavljala fanove javljanjem uživo putem YouTubea u kojem je ugostila brojne poznate osobe.

Seve je u videu pjevala, pričala, kuhala, družila se i - presvlačila, i to čak osam puta, te je tako gledateljima pružila i pravu malu modnu reviju.

Emisiju je vodila u klasičnom muškom odijelu s bijelom košuljom i kravatom, a i u ovom nimalo ženstvenom izdanju je izgledala jako chic.

Zatim se u svakom prilogu pojavila drugačije odjevena, a najviše nas je oduševila asimetričnom crvenom haljinom koja je sa stražnje strane kraća te druge boje i uzorka nego sprijeda.

U potpuno bijelom izdanju zapjevala je s Lanom Jurčević, a zatim se okrenula leđima kameri i pokazala veliki natpis na majici.

Kasnije se presvukla u puno glamuroznije izdanje, odnosno crnu šljokičastu haljinu na preklop, a posebno nas je nasmijao njezin "sibirski" stajling s kožnim mantilom, šubarom i trenutno najtraženijim modnim dodatkom - maskom.

U videu je još nosila i romantičnu bijelu haljinu koju je iskombinirala s visokim crnim čizmama i čarapama s čipom; klasičnu breton majicu s prugicama koja je bila savršen odabir za kuhanje ribe te šarenu bluzu  za bojenje pisanica.

U nastavku vam donosimo cijelu epizodu SeVeTeVea koju je objavila na svojem YouTube kanalu.