Predivna Riječanka Maja Kereš pleše u novom spotu Fergie, krcatom celebrityjima

Foto: Screenshot YouTube, Instagram, Joanna Paciorek

KIM Kardashian, Chrissy Teigen, Ciara, Alessandra Ambrosio, Amber Valetta, spot za pjesmu "M.I.L.F. $" pjevačice Fergie krcat je slavnim ljepoticama među kojima se nalazi i jedna Hrvatica!



Među 4 prateće plesačice koje se pojavljuju u cijelom videu nalazi se i Maja Kereš, riječka plesačica koja već neko vrijeme živi u Los Angelesu, a koja je u Hrvatskoj plesala uz Severinu i brojne druge zvijezde.

"To je bila je još jedna u nizu audicija u LA-ju, dobila sam email na dan audicije od agenta da me koreografkinja Fatima Robinson (koja je jedna od top koreografkinja u LA-ju) želi vidjeti na audiciji, i tako.. dobila sam job!Na mom setu (spa scena) su bile Kim, Chrissy i Alessandra uz Fergie, ali iskreno, nismo bas imali kontakta jer su se scene snimanja odigravale jedna za drugom i sve je bilo po uskom rasporedu pa nije bilo vremena za chilanje..", rekla nam je simpatična Maja.



Talent lijepe Maje, koja je i suvlasnica riječke plesne grupe K2K, prepoznat je u i Americi gdje često dobiva angažmane za plesne projekte kao što su predstavljanje nove kolekcije za kozmetičku kuću MAC, nastup na Coachelli, promocija nove sezone serije Empire...



Važno je napomenuti da Fergie nije prva američka zvijezda u čijem se spotu pojavila lijepa Kereš - već je nastupila i u spotu Justina Biebera za pjesmu "Company" i spotu Roba Thomasa za pjesmu "Trust You".


U Los Angelesu tamnokosa plesačica živi s dečkom Mislavom Mironovićem, poznatim hrvatskim biciklistom i autorom knjige "Bajkografija".



 

Kad svrati u Hrvatsku, nerijetko vodi satove plesa koji su uvijek puni plesača koji žele naučiti nešto od ove mlade, ali iznimno uporne i uspješne djevojke.

 

Pogledajte odličnu Maju u novom hit spotu pjevačice Fergie!