Prekrasna Monica Bellucci u 54. godini ima stas i stil za poželjeti

Foto: Getty Images

GLUMICA Monica Bellucci oličenje je ženstvenosti i seksepila te s razlogom slovi za jednu od najljepših žena na svijetu.

Talijanska ljepotica je i sjajan dokaz da su godine samo brojke jer ona i na pragu 55. izgleda apsolutno besprijekorno te plijeni pažnju gdje god se pojavi. To je još jednom potvrdila i na reviji Christiana Diora u Parizu gdje je, čim se pojavila, ukrala sve poglede.

Monica je za reviju odjenula predivnu Diorovu haljinu u stilu kaputa od brušene kože u zagasito crvenoj nijansi i s remenom u struku koji je naglasio njenu vitku i ženstvenu figuru. Look je upotpunila retro sunčanim naočalama okruglog oblika, suptilnim naušnicama, Diorovom Saddle torbicom s početka milenija koja se vratila u modu i osvojila fashionistice unatoč vrtoglavo visokoj cijeni od 22 tisuće kuna.

Na noge je obula klasične crne kožne čizme s visokom tankom potpeticom i prepoznatljivim crvenim potplatom Christiana Louboutina koje su sjajno zaokružile ovu besprijekornu kombinaciju.

Embed from Getty Images

Kosu je lagano nakovrčala te je ponosno pokazala bore i suptilnom šminkom samo naglasila svoju prirodnu i bezvremensku ljepotu.