Prekrasna Penelope Cruz zadivila sve u dva potpuno bijela izdanja

Foto: EPA-EFE

GLUMICA Penelope Cruz je protekli tjedan otputovala u rodnu Španjolsku gdje je na Filmskom Festivalu San Sebastian predstavila svoj novi film "Wasp Network".

Prvi dan kada je stigla 45-godišnjakinja se na festivalu pojavila u poprilično ležernom izdanju s trapericama kojeg se možete prisjetiti OVDJE, no zatim je zaredala dva besprijekorno elegantna potpuno bijela izdanja.

Na photocallu filma pojavila se u bijelom odijelu s dugačkim sakoom i širokim hlačama modne kuće Chanel čije komade nosi najčešće, a ove godine je čak nosila i njihovu reviju.

Predimenzionirano odijelo iskombinirala je s bijelim topićem u stilu korzeta i bijelim sandalama s platformom i visokom petom koje je nosila i dan prije, u kombinaciji s trapericama. Kosu je raspustila i zakačila jednu stranu ukosnicom te tako naglasila svoje viseće srebrne naušnice.

Dan nakon glumica je zablistala u još jednom potpuno bijelom izdanju, također s potpisom modne kuće Chanel. Ovoga puta odlučila se za raskošnu haljinu nalik na vjenčanicu s jednim otkrivenim ramenom i perjem.

Glumica se i na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji pojavila u haljini nalik na vjenčanicu, a sada je samo potvrdila da je bijela njena boja jer joj stoji savršeno. Ipak, ovog puta joj nije bila vjerna od glave do pete već je bjelinu razbila crnim remenom u struku i sandalama iste boje. Kosu je za ovu prigodu podigla i napravila elegantnu punđu kojom je savršeno upotpunila outfit te je odabrala i nešto upečatljivije naušnice od onih koje je nosila s odijelom.

A osim što je sve zadivila izgledom, Penelope je dobila i potvrdu struke za svoj glumački talent jer joj je na filmskom festivalu dodijeljena nagrada za životno djelo.

Nagradu joj je uručio njezin prijatelj i frontmen benda U2, Bono Vox, koji je na pozornici kleknuo pred nju i poljubio joj ruku, a glumica nije mogla sakriti uzbuđenje na svojem licu.