Prekrasna Selena Gomez zapalila Instagram običnim selfiejem

Foto: Instagram

PJEVAČICA Selena Gomez bila je najpraćenija osoba na Instagramu gotovo tri godine dok je s trona u listopadu 2018. nije svrgnuo Cristiano Ronaldo

U veljači ove godine prestala je biti i najpraćenija žena na društvenoj mreži kada ju je prema broju sljedbenika prestigla kolegica Ariana Grande.

No Selenina najnovija objava na Instagramu natjerala nas je da se zapitamo bi li je itko uspio prestići da prošle godine nije uzela dužu pauzu od društvenim mreža. Naime, pjevačica je objavila obični selfie koji je u pola dana skupio preko 8 i pol milijuna lajkova, a njihova brojka i dalje neprestano raste.

"Savršena", "prirodna ljepotica", "blistaš", neki su od najčešćih komplimenata obožavatelja ispod fotke na kojoj je Selena pokazala svoj prekrasan ten bez šminke. Pjevačica je za fotkanje stavila samo malo maskare i ružičasti ruž, a nije sredila ni frizuru te je pozirala u najobičnijoj majici bez rukava, no to je bilo dovoljno da zapali društvenu mrežu.

Stoga s razlogom vjerujemo da bi, ako nastavi biti aktivna na društvenoj mreži, uskoro vrlo lako mogla ponovo preuzeti tron Ronaldu.