Prekratka haljina Kylie Jenner od 200 kuna bit će rasprodana u trenu

Foto: REX, Instagram

SVE što ona navuče na sebe, u trenu postaje hit.

Naravno, radi se o 19-godišnjoj starleti i vlasnici beauty carstva Kylie Jenner, koja se prošlog petka u Palm Springsu zabavljala na partiju poznate šoping destinacije PrettyLittleThing, s kojom i surađuje, jer je i neki dan krala pažnju na jednom od njihovih zabava, u ljubičastim Balenciaga čizmama, koje su rijetko koga oduševile.

Ovom prilikom, Kylie je crvenim tepihom prošetala novu boju kose, i to žutu, ali i mini, zlatnu haljinu, koja je bila toliko kratka da je jedva prekrila njezinu raskošnu pozadinu, za koju se sumnja kako je napravljena, ne u teretani, već kod estetskog kirurga.



Bodycon haljina imala je i otvorena leđa te se vezala oko vrata, a na stranici Prettylittlething.com, može se kupiti za 39 dolara pa vjerujemo kako će se milijuni Kylienih obožavateljica pomamiti za haljinom.

Kylie je look upotpunila crnim gležnjačama, a kamera ju ne nekoliko puta snimila kako se "bori" s prekratkom haljinicom, no sve je to dio dobivanja dodatnog medijskog prostora, a ako netko zna kako ga dobiti, to su svakako pripadnice klana Kardashian-Jenner.