Pretty Little Liars film? Šefica Marlene King otkrila hoće li ga biti

Foto: Press Foto

ZA sve obožavateljice serije "Pretty Little Liars", donosimo odlične vijesti.

Čak i ako serija bude završena nakon nadolazeće sedme sezone, kako se šuška, Marlene King dala je ozbiljnu nadu za film.
 
Šefica serije, gostovala je u popularnom showu Good Morning America, kako bi bila dio proslave okrugle 40. obljetnice te se raspričala o slavnoj seriji, kao i mogućnosti da nakon njezinog završetka uslijedi i film.
 
"Imamo stvarno dobre ideje za film, ali to se neće dogoditi odmah nakon što serija završi. Prvo ćemo svi uzeti malu stanku te pustiti svima da krenu svojim putem i učine nekoliko stvari, prije nego se ponovno okupimo i napravimo nešto stvarno posebno", otkrila je King.
 
Sedma sezona očekuje se 2016. godine, no iz ustiju glumačke postave i ostalih dobro upućenih izvora, saznali smo kako će ona ujedno biti i posljednja, sada kada je napokon otkriveno tko je A.
 
Čini se kako lažima, tajnama i intrigama nikada nema kraja, barem kada je u pitanju ova serija. A s obzirom na broj njezinih obožavatelja, film bi bio potpuno logičan korak.
 
Samo se nadamo da on neće doživjeti jednaki fijasko kao oba nastavka filma "Seks i grad", koje smo također s nestrpljenjem iščekivali, a kasnije požalili što su se dogodili, jer je to sve moglo puno bolje.