Privlačiš samo luđake? Promijeni profilnu sliku

Foto: Instagram 

DRUŠTVENE mreže sa sobom nose puno korisnih stvari, ali nažalost, nose i neke probleme.
 
Svaka žena je barem jednom na Facebooku imala posla s frajerom koji joj ispod slika ostavlja vulgarne komentare ili još gore, u inbox šalje perverzne poruke i slike koje nije tražila. Luđaka će uvijek biti, ali ako imaš osjećaj da ti se takvi prečesto javljaju, možda je problem u slikama koje imaš - ovo su pravila za profilnu sliku koja mogu znatno smanjiti količinu pervertita koji žele tvoju pažnju.
 
Izbjegavaj seksi poze
 
Nema ništa lošeg u slikama na kojima djeluješ seksi, ali upravo se na takve slike lijepe čudaci i perverznjaci. Ako želiš smanjiti količinu frajera koji ti ispod slika ostavljaju komentare koje više pašu uz pornografske stranice nego uz nečiji privatni Facebook, trebaš smanjiti i količini materijala koji im daješ. Većina njih seksi pozu tumači kao poziv na seksi komunikaciju.
 
Pazi na odjeću
 
Iznenađujuć je broj žena koje objavljuju slike dubokih dekoltea i istovremeno se čude kad im se počnu javljati frajeri koji misle da su djevojke lakog morala. Ne moraš biti zakopčana do grla, ali ako inzistiraš na odjeći koja jako puno otkriva, očekuj navalu luđaka koji će te tretirati kao komad mesa.
 
Nemoj slikati samo sebe
 
Profil žene koja objavljuje isključivo fotografije sebe i svog lica ili tijela šalje jasnu poruku da je riječ o ženi koja je fokusirana na izgled. Na takvu će se luđaci zalijepiti puno prije nego na ženu koja pokazuje i najmanje naznake dubine.