Prljavi igraju prljavo: 8 slavnih žena koje su ljubovale s Johnnyjem Deppom

Foto: FameFly, Splash News, JETSET Magazine, JLP, Screenshot Youtube, Press Foto

JOHNNY Depp ovih dana puni novinske stupce privatnom dramom.


Glumac za kojim i dan danas uzdišu žene diljem svijeta, upravo se razvodi od svoje mlađahne supruge Amber Heard, nakon samo 15 mjeseci braka, koja ga je k tome i optužila kako ju je fizički i psihički zlostavljao.

Iako su mnogi pretpostavljali kako će njihova ljubav, zbog pune 22 godine razlike, završiti razvodom, nitko nije ni pomišljao na ovako ružan razvoj događaja. Johnnyjeva bivša supruga Lori Allison i djevojka Vanessa Paradise odmah su stale u njegovu obranu, a mi smo se pozabavile bivšim vezama slavnog holivudskog zavodnika. Evo tko se sve našao na ovom popisu.

1. Lori Allison

Možda nisi znala, no Johnny je već jednom stao pred oltar, s vizažisticom Lori Allison, kada mu je bilo svega 20 godina. Brak je trajao 2 godine, od 1983. do 1985. godine. Par je rijetko fotografiran zajedno, a sliku s vjenčanja možeš pogledati ovdje.

2. Jennifer Grey

Johnny je kratko ljubovao i sa zvijezdom filma "Prljavi ples", Jennifer Grey. I pred nju je kleknuo, no veza je završila i prije nego se ustao. Prethodno je kleknuo i pred glumicu Sherilyn Fenn, s kojom je bio u vezi 3 godine, od 1985. do 1988. godine.



3. Wynona Ryder

Najpoznatija kleptomanka među slavnima, glumica Wynona Ryder, zavodnika je držala uz sebe 4 godine, od 1989. do 1993. godine, a koliko je bio zaljubljen, Johnny je pokazao i činjenicom da je na desnu ruku istetovirao "WINONA FOREVER". Danas ta ista tetovaža kaže "Wino Forever". Ona je kasnije priznala kako je prije njega bila djevica te kako je on bio njezin prvi pravi dečko, prvi poljubac i prvi muškarac s kojim je spavala.



4. Juliette Lewis

1993. godine opasno se šuškalo o njihovoj vezi, nakon što su se upoznali na setu filma "What's Eating Gilbert Grape". Glumica i pjevačica ljubovala je s još jednim holivudskim zavodnikom, Bradom Pittom, a ni danas se s dečkima ne izbjegava na crvenim tepisima pa pretpostavljamo kako su ostali u dobrim odnosima.



5. Ellen Barkin

9 godina starija glumica Ellen Barkin upecala je mladog pastuha Johnnyja, nakon što se rastala od svog tadašnjeg supruga Gabriela Byrnea. Veza je počela 1994. godine, a iste je i završila.



6. Kate Moss

Svakako jedna od najpoznatijih holivudskih romansi, jest ona između Johnnyja i Kate, koja je trajala od 1994. do 1998. godine. Kate je tada imala 20, a kasnije je priznala kako je za svojim 11 godina starijim bivšim dečkom plakala godinama. Par se navodno volio kupati u kadi punoj šampanjca, ali i burno svađati pa su tijekom jedne demolirali sobu hotela. "On je bio jedini muškarac, koji se znao brinuti za mene i to mi je falilo kada je otišao", otkrila je kasnije slavna manekenka.



6. Vanessa Paradis

Francuska manekenka, glumica i pjevačica, s glumcem je provela 14 godina, a par ima i dvoje djece, kćer Lily-Rose i sina Johna Christophera. Par se nikada nije vjenčao, a ostali su u dobrim odnosima i nakon prekida, što je navodno jako smetalo mlađahnoj Amber, koja je ušla u njegov život svega nekoliko mjeseci nakon Vanesse.



7. Amber Heard

Prelijepa Amber bila je druga Johnnyjeva supruga, a par se upoznao na setu filma "The Rum Diary". Inače, Amber je poznata biseksualka, a par se vjenčao u veljači 2015. godine u svom domu u Los Angelesu. Amber se nedavno pojavila na sudu s modricama na licu te tražila zabranu pristupa, tvrdeći kako se često bojala doći kući, jer nikada nije znala u kakvom će stanju zateći supruga, koji je i ranije imao problema s alkoholom i drogama.