Proljeće u kutijici sreće: Raspakiravanje 9 proizvoda ožujskog BeautyBoxa

Foto: BeautyBox, Crossing Beauty Blog

PROLJEĆE nam je došlo brzo, veselo, puno iznenađenja, u svim bojama i krajem ožujka, baš kao i ovomjesečni BeautyBox u kojem se skrivalo 9 različitih brendova i proizvoda. S novim godišnjim dobom promijenili smo i dizajn poklopca kutijice, a kao i svakog mjeseca nov je i izgled ladice, pun leptirića koje ste same odabrale.



Proizvodi koje je vaš najdraži BeautyBox team odabrao za vas došli su u obliku 4 full size i 5 putnih pakiranja.

1. ARTDECO originalna pakiranja (cijena 50kn - 195kn) - tekući puder, Double Finish, Hydra Mineral Compact Foundation Refill, High Definition Loose Powder, ruž za usne, olovka za usne, Cream Rouge for Cheeks&Lips, lak za nokte, olovka za oči, High Performance Eyeshadow Stylo.

Jedan od vodećih svjetskih kozmetičkih brendova sudjelovao je u našoj kutijici sreće s čak 11 različitih proizvoda od kojih se po jedan mogao naći u tvojoj kutijici. Savršen za svaku priliku, bilo večernji izlazak, popodnevno druženje s frendicama, nedjeljni obiteljski ručak ili večernji izlazak, Artdeco vam nudi široku paletu proizvoda i nijansi savršenih za svaku priliku. Make up is art, Beauty is spirit! :)

2. URIAGE - Dermatološki ekstra bogati gel, putno pakiranje 50ml (originalno pakiranje 400ml, 148,00kn)

Uriage Dermatološki ekstra bogati gel za svakodnevnu higijenu osjetljive kože. Nježno čisti i sprječava isušivanje kože. Zahvaljujući glicerolu i esterima masnih kiselina čuva i obnavlja hidrolipidni sloj kože, dok Uriage termalna ljekovita voda hidratizira i umiruje kožu. Bez parabena i sapuna. The best foundation you can wear is glowing, healthy skin. :)



3. TREACLEMOON - One Ginger Morning, pputno pakiranje 60ml (originalno pakiranje 500ml, 39,90kn)

Priušti si jutarnje buđenje uz ovaj osvježavajući gel za tuširanje s mirisom đumbira i osjećaj svježine pratit će te cijeli dan, te podsjećati na topla, sunčana jutra! Perfect morning starts with a nice, long, hot shower. :)



4. PULMOLL bomboni - uzorak (originalno pakiranje 45g, 11,90kn)

Pulmoll bomboni su nisko kalorični, ne štete zubima i ne sadrže šećer te su prikladni i za dijabetičare. Odlična su pomoć protiv kašlja i promuklosti. Sugar? No thanks, I'm sweet enough. :)



5. BEDZEVI.COM - bedž, originalno pakiranje 1 kom, 6,00kn/kom

Veseli bedž s BeautyBox dizajnom kojim možete ukrasiti svoju proljetnu jaknicu, tenisice, torbu, kozmetičku torbicu, šešir... Pustite mašti na volju i poigrajte se s poklonom koji smo i ovaj mjesec pripremili posebno za vas. Happiness is receiving a tiny gift on an ordinary day. :)

6. ALAVI - Flora Divina Recovery krema, uzorak 2ml (originalno pakiranje 50ml, 259,00kn)

Alavi Flora Divina Recovery krema regenerira kožu i daje joj vitalan prirodni izgled. Intenzivno hrani kožu i potične obnovu njezinih stanica uz bogatu hidrataciju. Premium organsko ulje Gospine trave, Tamanua i Aloe Vere čine ovu jedinstvenu formulu nezamjenjivom za nadraženu i osjetljivu kožu. Love the skin you're in! :)



7. LELO - LeloHex Redizajnirani kondom, uzorak (originalno pakiranje 3 kom, 79,20kn)

LeloHex je redizajnirani kondom, rezultat 7-godišnjeg razvojnog perioda. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj heksagonalnoj strukturi, HEX kao da je načinjen po mjeri svakog pojedinog korisnika, pojačavajući osjetljivost i razinu seksualne bliskosti za oba partnera. Enjoy it and stay safe. :)



8. VADEMECUM - Vademecum 2 u 1 Advanced Clean pasta za zube, originalno pakiranje 75ml, 14,99kn

Da biste efikasno uklonili plak između zuba, potrebno Vam je posebno dubinsko čišćenje. Vademecum 2u1 Advanced Clean pasta za zube sada sadrži inovativnu micelarnu tehnologiju koja izvlači nečistoću poput magneta i nježno je uklanja – čak i sa teško dostupnih mjesta. Pasta sa fluoridom obezbjeđuje oralnu higijenu i bori se protiv karijesa, plaka i zubnog kamenca uz pomoć antibakterijske tekućine za ispiranje usta i dubinskog čišćenja sa trostrukim djelovanjem. Smile, it let's your teeth breathe.



9. BIOBALM - balzam za usne, originalno pakiranje 15ml, 16,90kn

Biobalm je njegujući orirodni balzam za usne koji obnavlja oštećene usne uz dodatak nježne arome vanilije, peperminta, kokosa, kakaa ili jagode. Jedna od aroma mogla se pronaći i u tvojoj kutijici slučajnim odabirom. I believe in kissing, kissing a lot. :)

U ožujku smo se i puno igrali i nagrađivali vaše ideje i kreativnost, a tako ćemo nastaviti i u travnju, zato požurite na našu Facebook stranicu i igrajte se s nama i ovog tjedna, a želite li svoj primjerak travanjske kutijice koja će vam na vrata pokucati u zadnjim danima mjeseca, posjetite našu web stranicu i pretplatite se na svoju već sada, dok ne bude prekasno.



Dobro je poznata stvar da je pretplata na nekoliko mjeseci apsolutni best buy, obzirom da se cijena sa 99,00kn koliko košta jedna kutijica, smanjuje na 83,00kn ako se pretplatite na 3, 6 ili 12 mjeseci.