Pronašle smo savršeni mat ruž za samo 20 kuna

Foto: Essence, Privatne fotografije

I VI ga možete kupiti već danas.

Mat ruževi posljednjih su godinu dana apsolutni hit među pripadnicama ljepšeg spola, kako među slavnim curama, tako i među nama običnim smrtnicama.

A za sve one koje ne žele ili ne mogu izdvojiti nešto veću svotu novaca za savršeni mat ruž, našle smo vrlo povoljno i dobro rješenje, u obliku Essence Matt Matt Matt ruževa, čija je cijena samo 20 kuna.

Mi smo isprobale Matt Matt Matt 02 Perfect match nijansu, koja podrazumijeva tipično jesensku boju, koja je zapravo smeđa, no ima taj jedan vinski podton, koji će vašim usnicama podariti pravo osvježenje, koje je ideano i za dnevne i za noćne izlaske.

Vrlo je ugodnog mirisa, boljeg nego ostali njihovi ruževi,  a pigmentacija je za tu cijenu i više nego odlična, jer vam je dovoljan jedan sloj da se vidi promjena. Također, ruž ne isušuje usne, što je prilično bitno u nadolazećim mjesecima te se vrlo lako nanosi zbog kremaste strukture, koja na usnama zatim postaje mat, no i nakon mat završetka je vrlo ugodan na usnama, jer nije suh te nema straha od razmazivanja.



Također, sasvim je solidne dugotrajnosti, no još je bitniji podatak kako blijedi ravnomjerno, što znači da se nećete pogledati u ogledalo i vidjeti liniju na rubu usana, a unutrašnjost praznu. Pića odlično podnosi, no ako je u pitanju ukusni ručak ili večera, budite spremne na popravljanje.

Kolekcija obuhvaća još 6 jesenskih nijansi pa smo sigurne kako će baš svaka žena pronaći onu najbolju za sebe. Ili više njih.