Prošlost se vraća: 4 najpopularnija modela torbica za proljeće

Foto: Instagram

NOVA sezona dovoljno je dobar razlog za kupovinu nove torbe, zar ne?
 
Ako je to i vaš modni moto, onda vas sigurno zanima kakve novitete u torbicama donosi ovo proljeće. Odgovor će vas sigurno razveseliti jer u modi nije ništa novo, nego trendovi iz prošlosti i neki modeli koji su u modi već godinama. Kod nekih je ipak došlo do sitnih preinaka u dimenzijama ili obliku, no najbitnije je da znate da su ovo modeli s kojima ovog proljeća, ali ni ljeta, ne možete pogriješiti: 
 
Bucket torbe
 
 
Praktične vrećaste torbe već sezonama ne izlaze iz mode, a ništa drugačije nije ni ovog proljeća. Ako je već imate, možete nastaviti nositi istu, a ako ćete kupovati novu, onda radije izaberite mini bucket torbu jer sada dolazi njihovo vrijeme. 
 
Ruksaci
 
 
Nije nam uopće jasno zašto su ruksaci ikada bili out, no drago nam je da su se vratili i sumnjamo da ćemo ih više ikada pustiti. Osim što su praktični, daleko su dogurali od statusa školske torbe i iz sezone u sezonu izgledaju sve više chic.
 
Prozirne torbe
 
 
Želite li ovog proljeća biti u trendu, morat ćete biti spremne svima pokazati što točno nosite u torbi jer su prozirni modeli od vinila hit sezone.
 
Pletene torbe
 
 
U modu su se vratile još prošlog proljeća i ljeta, no tek su sada pravi hit. Pletene torbe koje često izgledaju kao košare više nisu rezervirane za tržnicu i plažu, nego se nose na ulicama modnih metropola i apsolutni su must-have.