Puder o kojem se priča u beauty svijetu

Foto: Instagram, Promo

PUDER je jedan od onih beauty proizvoda bez kojih ne možemo.

Čak i ako se ne šminkate svakodnevno, u određenim prilikama, puder je vaš najbolji saveznik, koji uklanja sve tragove umora i ostalih nepravilnosti na licu.



Upravo zato, rado pratimo sve takve novosti u beauty svijetu, a posljednja stiže u obliku pudera pod nazivom "Born This Way", a radi se o onom koji je lansirao poznati kozmetički brend Too Faced.



Radi se o proizvodu s izvrsnom moći prekrivanja crvenila, pigmentacijskih mrlji, popucalih kapilara, ali i jakih opeklina od sunca, što će biti itekako korisno u nadolazećim ljetnim mjesecima, jer, koliko god čitale i znale o obaveznoj zaštiti od sunca, često nad zdravim razumom prevlada želja za preplanulim tenom.



Spomenuti puder u sebi sadrži i kokosovu vodu, koja se brine za vlažnost kože, alpsku ružu, koja se brine za elastičnost te hijaluronsku kiselinu, koja čini kožu glatkom.

Njegova je cijena 39 dolara, ocjena mu je 4.5/5, no nažalost, postoji i loša vijest, a to je da ga ne možemo naručiti direktno u Hrvatsku. No, srećom, svi poznamo nekoga tko je bolji život odlučio potražiti izvan granica Lijepe naše pa svakako vrijedi probati tim putem doći do njega.