Putni jastuk s kapuljačom ono je što trebamo za nadolazeća ljetna putovanja

Foto: Press Foto, Instagram

OVO je pri vrhu našeg popisa želja.


Ljeto je pred vratima, a za sve one koji će svoj zasluženi godišnji odmor provesti putujući u avionu, autobusu ili vlaku do konačnog odredišta, imamo odličan način kako da na pristojan način "otjerate" naporne suputnike, koji bi razgovarali, baš kada se vama spava.



Njegovo ime je HoodiePillow, a radi se zapravo o putnom jastuku za vrat, koji je napravljen od istog materijala kao i popularne hoodie majice te ima i kapuljaču, naravno, koju ćeš navući na glavu svaki put kada ti bude dosta sunca ili kada se želiš pretvarati da spavaš, zbog onog dosadnog suputnika.



Naravno, ovaj preslatki jastuk možeš koristiti i bilo gdje drugdje, ne samo na putu, a on dolazi i u verziji za klince, s motivima raznih životinja, kao što su pas, mačka, medvjed, panda i slično.



Cijene se kreću od 25 do 28 dolara.



Studenti, radnici u noćnim smjenama, česti putnici, oni s laganim snom ili samo osobe u potrazi za malo topline i privatnosti, navalite.



Pssst! Tvrtka nudi i izradu personaliziranih jastuka, s raznim natpisima i logotipima, no minimalna količina je 25 komada po narudžbi.