Putovanja: Stvari koje ne smijete činiti u Las Vegasu

LAS VEGAS je grad zabave i uzbuđenja, a vi ste baš ove godine odlučili otići tamo i potrošiti novac. Skupili ste ekipu istomišljenika, možda muških frendova koji su fanovi filma "Mamurluk", a možda ženskih frendica jer ste čuli da se Paris Hilton tamo ludo zabavlja ili ste jednostavno odlučili odvući tamo svog dugogodišnjeg dečka ili curu u nadi da će pijani reći sudbonosno "da". Čitali ste sve moguće vodiče za putovanja i gledali hrpu filmova o tom raju u pustinji. Zaljubljeni ste i ne zamjeramo vam.

Da, Las Vegas je zadnje mjesto u slobodnom svijetu gdje možete biti pijani, provokativni, bezbrižni, a možda i nevjerni - jer će vaše tajne tamo ostati sigurne. Ali pogreške vas mogu koštati mnogo novca i ponosa i nikad, ali baš nikada nisu zabavne.

Nadamo se da su ovo savjeti koji će vam pomoći na putu u Grad Grijeha.

Ne koristite bankomate u kasinu

Oni vam naplaćuju od dva do šest dolara zajedno s onim što naplaćuje vaša banka, a sve to kako biste mogli izgubiti još više novca.

Ne odijevajte se neprimjereno

Izlet u Las Vegas nemojte shvaćati kao priliku da odjenete najoskudniju haljinu koju ste kupili prije deset godina, kad vam je možda dobro i stajala. Osjećat ćete se i izgledati neugodno, što će dovesti do toga da ćete morati piti više, a zna se što se događa kada ljudi previše popiju.

Ne nosite neudobne cipele


Znamo da želite nositi cipele s najvišom potpeticom ili najnovije talijanske uske mokasine, ali suzdržite se od toga jer su kasina u Vegasu toliko velika da samo hodanjem od ruleta do automata možete dobiti bolne žuljeve .

Nemojte se oženiti u "Kapelici ljubavi"

Naravno ako nemate namjeru poništiti brak odmah istu večer. Vjenčanje nije nešto na što se može gledati kao na narudžbu u McDonald'su.