Radite ono što vas čini sretnima!

Foto: Promo

NOVA godina je počela, a s njom su stigle i nove prilike. Posao koji će Vas konačno usrećiti, možda se upravo otvorio i čeka na Vas! Mi smo tu da Vam pružimo priliku da promijenite svoj život. Da krenete od početka i uživate u onom što radite.

Portal Zaposlise.hr nudi Vam pregled aktualnih otvorenih radnih mjesta na jednom mjestu. Ne dopustite da prilika prođe kraj Vas. Budite na pravom mjestu, u pravo vrijeme. Zaposlise.hr je pravo mjesto da pronađete idealnog poslodavca.
 
Volite djecu? Bavite se sportom? U odličnoj ste kondiciji? Govorite strane jezike? Uz to sve ste mladi i zaigrani? Za sve one koji posao žele gledati kroz igru, prava prilika je tu!
 
Vodeća turistička kompanija, koja u svojih 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta duž jadranske obale, može smjestiti oko 55.000 gostiju dnevno, raspisuje natječaj za radno mjesto turističkog animatora. Razbijte dosadnu monotoniju sjedenja na radnom mjestu! Zabavljajte se uz najbolju moguću publiku na svijetu.
 
Pratite nas i na našoj Facebook stranici, Twitter ili LinkedIn profilu, gdje ćete biti u toku sa svim aktualnostima, novostima, ponudama i popustima.
 
Svakako iskoristite našu promotivnu ponudu koja traje do kraja siječnja! Još samo kratko vrijeme Vam nudimo objavu Vašeg oglasa na naslovnici u trajanju od 14 dana, za samo 500,00 kuna.
 
Dodatni paketi promocije kroz PR članak na portalu index.hr u rubrici Rouge, video oglas u Imagine mreži te radijski jingle, uz 40 objava na vodećim radio stanicama u zemlji - Antene Zagreb, Narodnog radija, Gold FM i Enter Zagreba, po promotivnim cijenama, samo su neki od paketa koje smo pripremili za Vas.
 
Što čekate? Postanite naš novi korisnik klikom na registraciju poslodavca, a za sve Vas koji još uvijek tražite posao dođite, šaljite svoje prijave na otvorene natječaje, a ako već niste, registrirajte se ovdje.