Raquel ne štedi na torbama: Prošetala dizajnerski model od 22 tisuće kuna

SUPRUGA Ivana Rakitića, Raquel Mauri neumorno prati modne trendove i usput obnavlja svoju garderobu. 

Ljubiteljicama mode nije uspjelo promaknuti da je nedavno samo za remen i torbicu s dizajnerskim potpisom iskeširala 17 tisuća kuna, a svejedno su ih uspjeli zasjeniti puno jeftiniji dodaci. Raquel nije odoljela ni trendu logomanije pa se pohvalila i naizgled običnom majicom koju, osim slavnog potpisa, krasi i paprena cijena

No, posebno je slaba na torbice pa tako jedno vrijeme iz ruku nije ispuštala Chanelovu kreaciju od 25 tisuća kuna, a sada se počastila još jednom ljepoticom vrtoglave cijene. Riječ je o omiljenoj dizajnerskoj torbici Hrvatica koja je ove godine uvjerljivo vladala zagrebačkom špicom, a ona je odabrala primjerak u neutralnoj, camel nijansi koja pristaje uz apsolutno sve. Za nju je potrebno izdvojiti 3.350 dolara, što je oko 22.400 kuna.

Naime, radi se o torbici u obliku sedla s potpisom i logom modne kuće Dior koju je brend prvi put lansirao na početku milenija, 2000. godine, a "modnu reinkarnaciju" je doživjela osam godina kasnije. Tada ju je kreativna direktorica brenda Maria Grazia Chiuri odlučila ponovno lansirati jer je smatrala da je jedna od najpraktičnijih torbi brenda, a taj potez se pokazao kao pun pogodak.

Mogli biste pomisliti kako smo se odjednom vratili kroz vrijeme jer odjednom svi nose hit torbicu iz 2000. godine, koju su tada proslavile slavne dame poput Beyonce i Sarah Jessice Parker. Osim slavnih dama, u nju su se ponovno zaljubile i brojne Hrvatice, poput Sonje Kovač, ali nije joj odolio ni Marko Grubnić.

Ovaj legendarni model iz kolekcije Saddle dolazi u nekoliko veličina, a torbica je izrađena od prave kože te ju je moguće nositi na različite načine. Cijene se kreću od 10 tisuća kuna, a zbog dodataka može koštati i do 5600 dolara (oko 36.800 kuna). No, Kim Kardashian je sasvim sigurno vlasnica najposebnijeg primjerka ove torbice za koji je izdvojila nevjerojatnih 230 tisuća kuna.