Raspakiravanje bogate lipanjske kutijice sreće

Foto: BeautyBox

STIGLO nam je i to dugo očekivano ljeto, a s njim i ljetno izdanje BeautyBoxa. 

Kutijica sreće, koja je i ovog mjeseca oduševila sve koji su je primili u ruke. Puna proizvoda na koje nijedna žena neće ostati ravnodušna, kutijica je svojim veselim dizajnom ponovo preplavila društvene mreže! 
 
 
Po cijeni od samo 99kn za jednokratnu pretplatu, u lipanjskom izdanju BeautyBoxa mogle ste dobiti 8 proizvoda, od čega je čak 5 bilo u originalnom pakiranju, a vrijednost ovomjesečne kutijice opet je bila gotovo tri puta veća od njene cijene. Ako si se pak pretplatila na 3, 6 ili 12 mjeseci cijena tvoje kutijice iznosila je 83kn! 
 
 
Da ne duljimo više, ovo su proizvodi iz BeautyBoxa za mjesec lipanj:
 
1. STILUS KNJIGA, #ŠEFICA, originalno pakiranje, 129.00kn
 
Osim kupanja u moru, koktela i ljetnih romansi, uz ljeto vežemo i jedan odličan predmet - knjigu! Čitanje uz zvukove valova i miris krema za sunčanje najdraži nam je oblik opuštanja u ljetnim mjesecima, zato su vam vaše BeautyBox curke pripremile ovogodišnji bestseler o osnivačici popularnog brenda Nasty Gal. Sophia Amoruso je #ŠEFICA (#GIRLBOSS) koja će vas zabaviti na toliko željenom i potrebnom godišnjem odmoru.
 
 
2. L'ANGELICA, L'Angelica šampon za kosu, razne vrste, originalno pakiranje 200ml, 21.90kn
L'Angelica šamponi uključuju niz mediteranskog bilja poznatog po svojim svojstvima, kao i razne vrste žitarica te ulja koja hrane, zaglađuju, te pružaju vitalnost tvojoj kosi. Različite formulacije idealne su za različite tipove kose i vlasišta. Uživaj u lijepoj i sjajnoj kosi po receptu iz prirode.
 
 
3. BIOVITALIS, Zlatna krema za očuvanje preplanulosti, originalno pakiranje 100ml, 79.00kn
Sretne su one ljepotice koje mogu na suncu i uz more boraviti duže od desetak dana godišnje, pa tako i njihova predivna preplanulost traje duže. Zato je Biovitalis došao na ideju i proizveo proizvod kako bismo sve mi čim duže uživale u brončanoj puti i nakon što se s mora vratimo u grad ili na posao. Zlatna krema je lagana i prozračna, obogaćena umirujućim prirodnim sastojcima, aloe verom i nevenom. Dubinski hidratizira i umiruje kožu nakon izlaganja suncu, produžuje brončanu preplanulost kože naglašavajući je zlaznim pigmentom.
 
 
4. FA, Fa Honey Creme gel za tuširanje, originalno pakiranje 200ml, 16.90kn
 
Proizvod koji nam uvijek svima treba, koji obožavamo i volimo imati u svojoj kupaonici u raznim mirisima. Gel za tuširanje brenda Fa ugađa tijelu i osjetilima jedinstvenim doživljajem njege koji obećava luksuzne trenutke čistog ugađanja svaki dan. Novi Fa Honey Creme gel za tuširanje daje blagi, ugodno njegujući doživljaj tuširanja i čišćenja kože. O mirisu meda koji se zadržava na vašoj koži ne moramo posebno ni pričati jer ćete se u ovaj proizvod zaljubiti  na prvo tuširanje. 
 
 
 
5. VIOLETA, Violeta Make Up vlažne maramice, originalno pakiranje 25kom, 12.99kn
 
Koliko proizvoda za skidanje šminke ste već isprobale, koliko ste ih platile, a s koliko njih zbilja bile zadovoljne? Ne trebate više tražiti jer smo za vas pripremili Violeta maramice za skidanje šminke koje svojom optimalnom kombinacijom aktivnih sastojaka i micelarne tekućine vrlo učinkovito i nježno uklanjaju šminku i vodootpornu maskaru, bez nadraživanja! Nakon ovih maramica više nećete biti u dilemi čime ubuduće skidati šminku. Dodatak vitamina E i Pantenola čini da se tvoja koža istovremeno obnavlja, vlaži te postigne prirodnu ravnotežu i mekoću.
 
 
6. DELMERION, NeoViderm emulzija za kožu, uzorak 5ml (originalno pakiranje 30ml, 139.90kn)
 
Medicinski proizvod koji pridonosi zaštiti kože obnavljajući hidrolipidnu ravnotežu i dubinskoj hidrataciji kože. Emulzija smiruje opekline i upalne procese te pospješuje i ubrzava regeneraciju kožnog tkiva. Super je za njegu nakon depilacije, za njegu i održavanje tetovaža, nakon tretmana kože, ali i kod opeklina od sunca. Joše jedan proizvod koji bi bilo poželjno imati u svojoj kozmetičkoj torbici ovo ljeto.
 
 
7. EVELINE, Eveline Slim Extreme 4D Super, noćni serum protiv celulita, uzorak 7ml (originalno pakiranje 30ml, 49.00kn)
 
Najnoviji proizvod za intenzivno mršavljenje i terapiju zatezanja u 2 tjedna. Primjena se preporučuje tijekom dijete, povećane fizičke aktivnosti i kao dopuna dnevnom anticelulitnom tretmanu. Najnovija 24h Non Stop Slim revolucionarna tehnologija temelji se na aktivnom Phytosonic kompleksu koji potiče brže sagorijevanje potkožnog masnog tkiva s efektom zagrijavanja.
 
8. EVELINE, Eveline Slim Extreme 4D Body Detox, serum za mršavljenje i drenažu na bazi kave, uzorak 7ml (originalno pakiranje 30ml, 49.00kn)
 
Najnovija Cellu-Detox-Slim tehnologija na bazi ekstrakta zelene kave, Purisoft kompleksa i Intensli kompleksa potiče limfnu drenažu i poboljšava razbijanje masnih stanica. S efektom hlađenja.
 
 
Narudžbe za ljetni dvobroj su otvorene pa požuri na BeautyBox.hr i ugrabi svoju ljetnu kutijicu prije godišnjeg odmora! Jedna kutijica za dva mjeseca po istoj cijeni od 99kn za jednokratnu pretplatu stiže na vaše adrese krajem srpnja. Novog dizajna i puna raznovrsnih proizvoda čeka na vas.