Retro chic: Kate Middleton se outfitom lansirala u sedamdesete

Foto: Getty Images, Instagram

NAKON što je na prijemu u Buckinghamskoj palači zablistala u glamuroznoj šljokičastoj crvenoj haljini, isto joj je pošlo za rukom i u puno ležernijem izdanju.

Za posjetu Thinktank muzeju u Birminghamu gdje se družila s dječicom Kate Middleton, složila je chic stajling inspiriran sedamdesetim godinama prošlog stojeća.

Nosila je bluzu chevron uzorka u raznim nijansama zelene i plave i s velikom mašnom oko vrata, s potpisom dizajnerice Tabithe Webb koju je uvukla u crne hlače s nogavicama na trapez i sve začinila kožnim remenom.

Na nogama je nosila klasične crne salonke koje su široke i dugačke nogavice gotovo potpuno prekrile, a stajling je upotpunila i upečatljivom, ali elegantnom zlatnom narukvicom s tirkiznim detaljima i zlatnim naušnicama sa smaragdom.

Trendovi iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća trenutno proživljavaju svoj veliki modni povratak, što su potvrdili brojni slavni dizajneri u svojim kolekcijama za proljeće i ljeto koje obiluju trapezicama, šarenim košuljama i retro uzorcima pa je stajliš vojvotkinja i ovim outfitom potvrdila da je u koraku s trendovima.