Rihanna i Leonardo ponovno uhvaćeni zajedno u noćnom provodu

Foto: Splash News

JE li Leonardo razlog zašto njezin novi album nikako da bude završen?

Lijepa pjevačica Rihanna u posljednje vrijeme je na naslovnicama samo zbog modnih suradnji ili nagađanja s kim se viđa, dok se sve manje piše o njezinoj glazbi. Novi album "ANTI" još je u pripremi, a kako je otkrio tata slavne pjevačice, Rihanna nikako nije zadovoljna snimljenim.
 
 
No, čini se kako joj na privatnom planu cvjetaju ruže, iako nikada nije potvrdila, ali niti demantirala vezu sa slavnim glumcem Leonardom DiCaprijem.
 
Podsjetimo, prve glasine o tome da se među njima nešto događa, počele su prije godinu dana. Leonardo je zatim prohodao s 25-godišnjim manekenkom Kelly Rohrbach, s kojom se navodno i zaručio, no nedavno prekinuo, dok su Rihannu povezivali s nogometašem Karimom Benzemom i reperom Travisom Scottom.
 
 
A Leo i Rihanna sada su ponovno uhvaćeni zajedno i to u čarobnom Parizu, gdje su večerali zajedno, a potom se zabavljali u L'Arc noćnom klubu, do ranih jutarnjih sati. No, svjedoci tvrde kako se dvojac samo ugodno tražio te nije bilo izmjenjivanja nježnosti.
 
U jedno doba, veselom društvu se pridružila i Rihannina prijateljica Cara Delevingne, s kojom je barbadoška ljepotica i napustila klub.
 
A radi li se samo o prijateljstvu ili se par samo dobro skriva, pokazat će vrijeme.
 
U Hollywoodu ionako ništa ne može predugo ostati tajna.