Rijetka pojava samozatajnog holivudskog para

Foto: Rex

IAKO je trenutno jedan od najtraženijih glumaca u Hollywoodu, Tom Hardy uspješno skriva svoj privatni život od očiju javnosti.
 
Glumac vješto izbjegava i crveni tepih, pa je njegov dolazak na premjeru filma Dunkirk zaista bio rijedak događaj, pogotovo zato što se pojavio sa suprugom. Riječ je glumici Charlotte Riley, s kojom je u vezi od 2009. godine, a zaprosio ju je samo godinu dana nakon. I njihovo vjenčanje bilo je pravi misterij, jer su se vjenčali u tajnosti, a on je slučajno u jednom intervjuu Charlotte nazvao svojom suprugom te tako otkrio javnosti da je u braku. Vjerujemo da su tada slomljena mnoga srca, jer je glumac na glasu i kao miljenik žena. 
 
 
No ovoga puta zgodni Britanac pao je u drugi plan, jer ga je zasjenila njegova prekrasna supruga, koja se na crvenom tepihu pojavila u crno-modrom kombinezonu s prozirnim dijelovima i dubokim dekolteom, dizajnerske kuće Galvan.
 
 
Izazovni i laskavi komad istaknuo je zavidnu liniju zgodne glumica, a sada nam je i jasno kako je osvojila britanskog ljepotana. Naravno, i Tom je oduševio u Guccijevom trodijelnom odijelu s uzorkom, a zajedno su izgledali savršeno. 
 
 
Glumcu je ovo bilo i prvo pojavljivanje u javnosti nakon što mu je prošlog mjeseca preminuo dugogodišnji "najbolji prijatelj", pas Woody.