Rob Kardashian samo je dio osvete Blac Chyne njegovoj obitelji?

Foto: Instagram, JLP, Splash News

ZAVARAVA li se brat slavnih Kardashianki da je u pitanju prava ljubav?


Sve što se ikad dogodi u obitelji Kardashian, baš nikada ne ostane u obitelji pa se tako vrlo brzo saznalo i kako Rob Kardashian uskoro planira stati pred oltar sa starletom Blac Chynom, s kojom je svega nekoliko mjeseci.

No, Rob više nije depresivan, a izgubio je i prilično puno nakupljenih kilograma pa se čini kako ljubav doista čini čuda.



No, autor Ian Halperin tvrdi kako ovdje nije u pitanju prava ljubav, već je Rob samo dio dobro smišljene osvete slavnoj obitelji, koju sprema spomenuta starleta, čiji bivši zaručnik trenutno ljubi najmlađu pripadnicu klana, 18-godišnju Kylie Jenner.



Ona je u vrijeme ljubavi s reperom Tygom, s kojim ima i sina, bila i najbolja prijateljice slavne Kim, a navodno ju je nekoliko puta molila da udalji svoju, tada maloljetnu sestru, od njezinog zaručnika, koji se otvoreno upucavao Kylie dok je navodno imala svega 14 godina. No, kad Kim to nije učinila, starleta je ostala i bez prijateljice.



Spomenuti autor, u svojoj knjizi prati životni put starlete, od vremena kada je bila striptizeta u Miamiju pa sve do ljubavi s poznatim reperom i svjetskih naslovnica. Tako tvrdi i kako Blac Chyna i dan danas misli kako je Kim dosta toga o slavi naučila upravo od nje.



"Ona nije budala, već je napravila plan. Ako Tyga postane dio obitelji, to će postati i ona. San joj je biti bolja i uspješnija od Kardashiana. A što se tiče Roba, da ne nosi ovo prezime, ona se nikad ne bi spetljala s njim. Pogledajte muškarce s kojima je ona imala posla u prošlosti. Depresivni bijelac od 120 kila, ne uklapa se u njezinu demografiju", oštro je zaključio Ian.

Podsjetimo, Rob je prošloga tjedna kleknuo pred starletu, na čijoj ruci sada sjaji veliki dijamantni prsten. Iako čitavu prošlu godinu gotovo da i nije izlazio iz kuće, otkad je sretan u ljubavi, Roba se može vidjeti svugdje, s velikim osmijehom na licu...



A je li njegova sreća samo dobro osmišljena laž, ostaje nam vidjeti...