Robert Sever predstavio nadopunjenu kolekciju u najspontanijoj kampanji do sad

Foto: Iva Marušić i Ana Stanković

NAKON kolekcija "Vasilisa" i "Vasilisa Severova"  i komercijalnog uspjeha obje Robert Sever je pripremio nove vizuale koji prate treću etapu jesensko -zimske priče .

“Vizuali za kolekciju ‘Vasilisa Severova’ su najspontanije što smo u djelovanju branda do sada napravili. Cijela ideja je nastala upravo kao reakcija na filtrirane, ispeglane i preuređene  fotografije koje su svakodnevica na društvenim mrežama, i povratak jednostavnom i spontanom izričaju. Fotografije su snimljene jednokratnim analognim fotoaparatom, a iza objektiva stale su muze branda Iva Marušić i Ana Stanković - fotografirajući jedna drugu. Upravo takav osobni pristup savršeno povezuje sve segmente djelovanja branda”, otkrio je Sever.

Zbog interesa klijentica i odličnog komercijalnog uspjeha, kolekcija je nadopunjena novim verzijama odjeće koje su bile prikazane na pisti.

Vunene oversized veste koje su ručno pletene i izvezene, lepršave boho suknje i haljine, boho ogrtači i kaputi , kao i selekcija pletenih kapa te tople uške/ krune- sve su to stvorili u novim materijalima i bojama. 

Upravo zbog potreba klijentica dizajner pazi da je ponuda uvijek zanimljiva i svježa.

Nova selekcija odjeće koja je profinjena, ženstvena, ležerna i chic  stvorena je za zimske stylinge – od svakodnevne odjeće za posao pa do odjeće za izlaske i posebne prigode.

"Izradili smo ovu kolekciju koja ženama- osim naše prepoznatljive estetike pruža i tako bitan element udobnosti i ugode, ali i mogućnost da izgledaju profinjeno i chic tijekom cijelog dana.  Odjeća koju stvaramo pogodna je kombiniranja, tako da je njena uloga prije svega praktična- posebno u situacijama  kada želimo i dalje zadržati ležernost a pritom svoj dnevni i večernji look oplemeniti nečim novim. U ovoj kolekciji koristili smo široku paletu materijala, od nježne čipke, vune, viskoze  i pamuka, pa sve do mekanog baršuna i umjetnog krzna. Lepršave brušene viskoze koristimo s detaljima našivene čipke u raskošne kreacije. Od modnih dodataka predstavljamo novu seriju kruna,  koje su posebni imperativ u ovo doba proslava", kaže Robert Sever.

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78.