Rokerski chic: Iva Radić uz romantičnu haljinu obula kultne Martensice

Foto: Press

POZNATI domaći ljubitelji mode sinoć su se okupili u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu gdje su ekskluzivno mogli kupiti komade iz nove dizajnerske suradnje H&M-a s Giambattistom Vallijem i pogledati balet Project Love.

Jedno od lica koje često viđamo na sličnim događajima je Iva Radić koja nije propustila ni ovaj te je, kao i uvijek, plijenila poglede svojim stajlingom. Bivša manekenka još je jednom pokazala da modu ima u malom prstu u kombinaciji koja savršeno spaja "nespojivo" i u koju je uklopila kultne Dr.Martens čizme.

Iako iz mode ne izlaze baš nikad, Martensice su trenutno u posebnom modnom fokusu, a osim njih, popularan je i sličan, ali puno skuplji model modne kuće Prada u kojima smo ovog tjedna imali priliku vidjeti Tatjanu Dragović.

Iva je odabrala najklasičniji crni model Martensica, visine do koljena te ih je iskombinirala s romantičnom bijelom haljinom s detaljima od čipke, poderanom i predimenzioniranom traper jaknom, crnom kožnom torbicom te je sve začinila upečatljivim zlatnim naušnicama. Rezultat je bilo opušteno i besprijekorno rokersko-chic izdanje koje se isplati kopirati, ali samo ako ste sigurni u svoj stil ili s potpuno jednakim komadima kakve nosi Iva, jer ovakve kombinacije ostavljaju puno prostora za modne pogreške.