Rouge premijera: Idealan priručnik za inspiraciju u teškim vremenima

NE treba dodatno isticati da živimo u zahtjevnim vremenima. Mnogi od nas nisu doživjeli ništa slično ovoj današnjoj situaciji. Uz teškoće koje nam donosi pandemija, dodatno imamo mač financijske krize koji nam lebdi nad glavom. Da stvari budu zamršenije – jer, zašto ne – u medijima ćete svakodnevno čitati o užasima iz svih kutaka svijeta. Kako biti smiren, radostan i pun energije kad se čini da se svijet ruši. Na to se pitanje pokušavalo odgovoriti od pamtivijeka, a većina je religija i filozofskih djela nastala upravo zbog traganja za nekim oblikom ravnoteže koji će se spremno opirati neizvjesnostima.

Jedan od modernih autora koji se bavi motivacijom, uglavnom onih koji teže uspjehu, ali svakako i onih koji su pali pa se samo žele dići jest Robin Sharma. Prošle je godine na hrvatskom objavljen njegov posljednji hit “Budni u 5”, a početkom ove krenulo je reizdavanje Sharminih klasika poput “Redovnika koji je prodao svoj Ferrari". Sada vam najavljujemo još jedan poznati bestseler autora, novo izdanje knjige “Surfer, svetac i direktorica".

Kao što iz samog naslova možete zaključiti, Sharma je kao protagoniste ove priče – a svaka je njegova knjiga prenošenje znanja u obliku priče – odabrao ljude iz različitih područja života. Na stranicama ove iznimne knjige otkrit ćete praktičan i djelotvoran način preoblikovanja života i ostvarenja onoga što je najbolje u vama. Knjiga Svetac, surfer i direktorica, dojmljiv je spoj duboke mudrosti i praktičnih životnih pouka koje će vam pomoći otkriti vlastitu sudbinu, živjeti svoju najvišu istinu i pronaći neprolaznu sreću za kojom ste tragali.

Sharma nam nudi sučeljavanje različitih perspektiva onoga što ljudi smatraju srećom i ispunjenjem, uzimajući u obzir da svatko od nas ima neki svoj osobni cilj, čak i kada se on svede pod neki zajednički nazivnik poput “financijske slobode", “zdravlja" ili “osobnog rasta". Stil kojim piše prati zaigranost njegova duha te je, osim doze mudrosti zagarantirana i zabava.

Knjiga će se u knjižarama pojaviti čim to dozvole osobe koje nam trenutačno govore kako da živimo i kako da se ponašamo. Sam autor bi svakako rekao: “Ne brinite se previše, vjerujte u sebe i stvari će doći u trenutku kada na njih budete spremni".